Annonce:
Annonce:

Bekræfter exit: Kevin-konkurrent forlader Formel 1-team

Force India bekræfter, at Nico Hülkenberg forlader holdet ved udgangen af denne sæson. Dermed tyder alt på en snarlig offentliggørelse af en kontrakt mellem tyskeren og Renault

Annonce:
Følg Formel 1

Så blev det officielt. Nico Hülkenberg er færdig hos Force India efter denne sæson, og dermed peger alt i retning af et kommende makkerskab mellem tyskeren og Renault.

Det indiske Formel 1-team bekræfter fredag på sin hjemmeside, at Hülkenberbg forlader holdet for i stedet at søge andre udfordringer inden for Formel 1.

I flere dage har det været et kendt, at tyskeren har været på vej til Renault, og sent torsdag aften skrev tyske Sport Bild så, at en aftale var på plads. Det stemmer altså meget godt overens med meldingen om afskeden med Force India.

Fra Kevin Magnussens synsvinkel ser offentliggørelsen af bruddet mellem Hülkenberg og Force India altså ud til at betyde, at der nu kun er ét Renault-sæde tilbage at kæmpe om med henblik på 2017-sæsonen.

Annonce:

Omvendt medfører Hülkenbergs afsked med Force India, der indtager den nuværende 4. plads i konstruktør-VM, at der her er en ledig plads næste år. På den led fortsætter kører-kabalen i Formel 1 i bedste velgående.

Huttel om Hulkenberg

Hulkenberg forlader Force India Tweet

Om Hülkenbergs exit siger Force India-ejer Vijay Mallya:

- Alle hos Force India ønsker Nico det bedste i hans videre karriere et andet sted i Formel 1. Efter at have været hos os i fem år er Nico blevet en god ven og har bidraget med enormt meget til holdets succes, siger Mallya i en pressemeddelelse.

- Han er en fantastisk kører, som har scoret flere point til dette mandskab end nogen anden. Så samtidig med at det er sandt, at vi vil savne Nico, respekterer vi hans beslutning om at udforske nye udfordringer, og det vil være forkert at stille sig i vejen for det, lyder det.

Annonce:

Ekstra Bladet har været i kontakt med Force India, der ikke ønsker at gå yderligere i detaljer omkring Hülkenbergs farvel. Teamet vil ej heller oplyse, hvor langt man er i forhold til at finde hans erstatning i 2017. hvorfor mandskabet altså også glider af på spørgsmålet om, hvorvidt Kevin Magnussen kan være i spil.

- Vi arbejder på at få vores kørersammensætning bekræftet for den kommende sæson, så der er ikke mere at sige end det. Vi vil offentliggøre noget, så snart det kan lade sig gøre. Temaet kigger på alle muligheder og vil ikke kommentere rygter om enkelte kørere, siger en Force India-talsmand til Ekstra Bladet.

Alt tyder på, at Hulkenberg får to år hos Renault. Og scorer en kongeløn. Det kan du blive klogere på her

Afslører lukrativ aftale: Derfor tager Hülkenberg til Renault

Du kan blive klogere på kørerkabalen i denne artikel:

Endelig beslutter Renault sig: Sådan står Kevin

Det er overhalinger som denne, der bekræfter Hülkenbergs kvaliteter som racerkører:

Mister han sædet i F1's farlige stoleleg: Kevin med i sårbart firkløver

Force India smigret: Renault vil jo have alt fra os!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: