Bonus til Kevin: Får smugkig på ny motor

Kevin Magnussen er valgt til de efterfølgende tests i Barcelona, og det betyder, at han får et smugkig på teamets nye motor

Kevin Magnussen får smugkig på Renaults nye motor (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen får smugkig på Renaults nye motor (Foto: Jan Sommer)

Når Kevin Magnussen har kørt næste weekends grandprix i Barcelona, så er han ikke færdig med at køre på banen.

Efterfølgende køres den første af sæsonens to in-season-tests, og det står nu fast, at danskeren skal på banen sammen med testkører Esteban Ocon.

- Esteban kører Jolyons bil i den første træning, og det bliver Kevin og Esteban, der kører testen, afslører Renaults løbsdirektør Fred Vasseur i teamets optakt til Barcelona-weekenden.

Jolyon Palmer ved det russiske grandprix sidste weekend i selskab med Renaults Julien Simon-Chautemps, race engineer hos Renault. (Foto: All Over Press) Formel 1 Kevin-rival stryges fra træning

Daniil Kvyat (tv) må indse, at han skal køre for andetholdet, Toro Rosso, fra næste løb. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Overrasket Watt: Degraderet russer er færdig hos Red Bull

Renault kommer til at teste flere nye ting i Barcelona.

- Til løbet har vi opdateret bagvingen og også lavet nogle opdateringer af frontvingen. Til testen har vi en fuld pakke af ting, vi vil prøve: Ny affjedring, flere aerodynamiske opdateringer forskellige steder på bilen og noget nyt afkølende, ligesom vi skal evaluere B-spec-motoren, så vi får to fulde dage, siger den tekniske direktør Nick Chester.

B-spec er den nye Renault-motor, som der er håb om skal gøre teamet endnu mere konkurrencedygtigt. Der er tale om præcis den samme motor, som Red Bull-teamet får, og som de håber, kan bringe dem på omgangshøjde med Ferrari.

Sæsonens anden test-session køres efter Silverstone-løbet i juli, og reglerne siger, at en ungdomskører skal sidde i bilen halvdelen af tiden.

Formel 1 Nye billeder: Så tæt var Kevin på russisk crash

Kevin viste klassen (Foto: All Over) Formel 1 Ingen over Kevin: Han var dagens bedste kører

Kevin og kæresten Louise Juulsgaard på Jyllandsringen i april (Foto: Anita Graversen)
Kevin og kæresten Louise Juulsgaard på Jyllandsringen i april (Foto: Anita Graversen)

Tro på Kevin og Palmer
Siden seneste løb har Red Bull skiftet Daniil Kvyat ud med Max Verstappen, men hos Renault er der ingen planer om at skifte ud på kørerne, selvom Ocon altså tester i stedet for Jolyon Palmer.

- Vi har et stærkt line-up, som vi glad for og tror på. Kevin har gjort det rigtig godt i sit comeback til Formel 1, og Jolyon angriber sin første sæson rent og metodisk, siger Vasseur.

- Det er sandt, at Jolyon havde nogle løb, hvor han ikke leverede, som han ønskede, men det er naturligt i en kørers første sæson. Han lærer og gør store fremskridt, fortæller Vasseur.

Kevin Magnussen fortæller, at han siden løbet i Rusland har nydt det gode vejr og har rykket sin fysiske træning udendørs. Mandag er han tilbage i simulatoren, og så glæder han sig til Barcelona, der er den perfekte testbane med alle typer sving, og så har han gode minder derfra.

- Jeg vandt World Series by Renaults Championship på den bane, og det var et godt minde, siger Magnussen, der forventer et tæt løb.

- Vi har kørt den så mange gange, at alle kender den, så der kommer ikke så mange overraskelser, siger Magnussen, der dog alligevel kan huske, at Williams engang har vundet her.

Kevin Magnussen får smugkig på Renaults nye motor (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen får smugkig på Renaults nye motor (Foto: Jan Sommer)

Usete billeder: Så tæt var Kevin på Sochi-exit:

(Foto: Jan Sommer) Sport Kom tæt på Kevins nye liv: Rigmanden, kæresten, bopælen og inderkredsen

21 kommentarer
Vis kommentarer