Annonce:
Annonce:

Bossen efter rival-rygter: Det ville være det dummeste, Kevin

Renaults løbsdirektør, Frédéric Vasseur, er overbevist om Kevin Magnussens potentiale inden første test og siger, det ville være det dummeste, hvis han spekulerer over det

Magnussen har for længst bevis sit potentiale. Han skal i stedet fokusere på at hjælpe med at forbedre bilen. (Foto: Jan Sommer)
Magnussen har for længst bevis sit potentiale. Han skal i stedet fokusere på at hjælpe med at forbedre bilen. (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

Kevin Magnussen har ingen grund til at være nervøs, når han onsdag sidder i sin nye Renault for første gang under Formel 1-testen i Barcelona.

Renaults løbsdirektør, Frédéric Vasseur, understreger, at Magnussen allerede har overbevist holdledelsen om sine kvaliteter, og testen på den catalonske motorbane skal ikke bruges til at demonstrere køretalent for cheferne.

- Han skal ikke bevise noget som helst. Jeg er fuldstændig overbevist om hans potentiale, så han har ikke noget at bekymre sig om, siger Frédéric Vasseur.

Efter Magnussens ansættelse på Renault florerede der i et belgisk medie en historie om, at Vasseur i virkeligheden skulle have foretrukket det belgiske talent Stoffel Vandoorne frem for danskeren, men blev bremset af Vandoornes kontrakt med McLaren.

Kevins makker: Det har været skuffende

Annonce:

Men i Renault-lejren understreger man, at mediet har misforstået Vasseurs udtalelser, der alene gik på, at spørgsmålet var irrelevant, fordi Vandoorne var på kontrakt et andet sted, mens Renault selvsagt skulle bruge en ledig kører.

Vasseur forsømmer da heller ikke en lejlighed til at rose Magnussen i høje toner, inden danskeren for første gang skal bag rattet.

- Der er ingen grund til, at han kører og spekulerer på, at jeg skal have en god opfattelse af ham. Det ville være det dummeste, for det har jeg allerede. Hans rolle bliver at hjælpe med at forbedre bilen skridt for skridt. Han har intet at bevise, siger Vasseur.

Den anden Renault-kører, Jolyon Palmer, kører tirsdag sin anden testsession, inden han overlader banen til Magnussen onsdag og torsdag.

Kevin mødte sin gamle McLaren-boss: Sådan reagerede han

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: