Bossens dom over Haas-duo: - Han har den negative del

Kevin Magnussen og Romains Grosjeans kolissioner i denne sæson har været et hedt samtaleemne

De intense kampe, hvor kørerne ligger hjul mod hjul, er noget af det mest seværdige ved Formel 1, og sommetider sker det, at duellerne sender en kører eller to ud af løbet.

Spektakulært ja, men hvis du er teamejer, og de to kørere er dine egen, så er begejstringen til at overse. Spørg bare Gene Haas, der har måttet se Kevin Magnussen og Romain Grosjean buldre ind i hinanden flere gange i løbet af den indeværende sæson.

Spørgsmålet har i alle tilfælde været, hvem der var mest skyldig af de to 'slagsbrødre' hos Haas. Den amerikanske holdejer deler sine tanker i et interview med Autosport

- Der er meget opmærksomhed omkring det, det er klart. På Silverstone tog de hinanden ud af løbet, hvilket ikke var godt.

- Romain har taget nogle dårlige beslutninger, begået nogle fejl. Vi har råbt af ham af den grund! Så han har den negative del at slås med.

Magnussen må kigge op ad for at se mange af sine konkurrenterne på Autosports liste. Foto: Haas F1 Team Formel 1 Fælder hård dom over Kevin: Kun fire flop har gjort det værre

Gene Haas har fået meget god omtale på sit F1-eventyr, men han er forretningsmand og vil gerne se sorte tal på bundlinjen. Foto: Jan Sommer Formel 1 Oprør: Haas truer med F1-exit

Gene Haas fastslår, at han ser bilen som holdets største problem.

- Når alt kommer til alt, så kan man se, at vores kørere oftest ligger tæt på hinanden, så det er ikke nødvendigvis kørerne, det må være bilen.

Han fortæller, at de stadig har meget svært ved at læse, hvordan dækkene skal bruges, og hvilken frustration det har skabt. Oveni det er han også bekymret over de dele, som Haas får fra storholdet Ferrari, eftersom de også har været i vanskeligheder hele sæsonen.

- Vi lider meget, men se på vores leverandør Ferrari. De har det også hårdt.

- Selv hvis vi var lige så hurtige som dem, ville vi stadig være et sekund fra de førende, siger han med reference til sidste grandprix inden sommerpausen, som blev kørt i Ungarn, siger Haas.

Kevin Magnussen på startgridden i selskab med sin personlige træner Thomas Jørgensen (t.v.) og løbsingeniøren Gary Gannon. Foto: Jan Sommer Sport Nøglekollega løfter sløret: Kevins næste mål

Han har sammen med teamchef Günther Steiner en forestående opgave med at beslutte, hvem der skal køre for holdet i 2020. Det er nemlig ikke bekræftet endnu.

Kevin Magnussen har også kontrakt med teamet næste sæson, mens Grosjeans aftale rinder ud efter denne. Læs her, hvilket håb franskmanden klynger sig til.

Kimi Räikkonen er sin egen. Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix Formel 1 Skider på kontrakt: - Hvis de klager, så skrider jeg

Günther Steiner er klar til farve toppen, hvis det skulle blive til et podie. Foto: Rick Rycroft/AP/Ritzau Scanpix Formel 1 Kevins boss med vildt løfte: Gør det kun et løb

12 kommentarer
Vis kommentarer