Annonce:
Annonce:

Bragede sammen i debuten: Svensk F1-stjerne afslører Kevins reaktion

Saubers svenske Formel 1-stjerne Marcus Ericsson og Kevin Magnussen har haft en snak sammen efter søndagens sammenstød i Formel 1-premieren

Annonce:
Følg Formel 1

Allerede på førsteomgang i sæsonpremieren i det australske grandprix kolliderede Kevin Magnussen med Saubers svenske Formel 1-stjerne Marcus Ericsson. Det betød at ingen af kørerne fuldførte løbet i Melbourne.

Lige siden afslutningen på løbet har beskyldninger fræset mellem de to køreres lejre. Magnussens boss mener, det var Ericssons skyld, mens Saubers sjovt nok mener det modsatte.

Ericsson.jpg
Nu afslører Ericsson så, at han og Magnussen har talt hændelsen igennem. Og danskeren havde åbenbart en tilståelse.

- Angående uheldet på første omgang er der ikke dårlig stemning mellem mig og Kevin Magnussen. Han kom over efter løbet og sagde undskyld, så alt er godt, skriver svenskeren på Twitter.

Annonce:

Ericsson tweet
Ligesom sin svenske kollisionsmakker har Magnussen været på Twitter med en besked til sine fans. Og den rummer både frustration og glæde og sæsonpremieren.

- Frustrerende første løbsweekend for mig. Det positive er, at VF17'eren (raceren, red.) kører stærkt. Jeg kan ikke vente til at være tilbage i Kina og gøre det ordentligt,« skriver Kevin Magnussen.

Kevin tweet
Var bare uheldigt Umiddelbart efter løbet forklarede Magnussen på pressemødet, hvordan han oplevede episoden i sving tre på første omgang. Det gjorde han uden egentlig at påtage sig skylden.

- Nede i sving tre havde Ericsson blødere dæk på og var i stand til at dreje ind. Jeg understyrer bare ud i siden på ham. Det var bare uheldigt. Bilen var god, og vi burde have scoret point, mener Kevin Magnussen.

Annonce:

Dommerne tildelte da heller ikke nogen af kørerne straf for sammenstødet. I deres afgørelse skrev de: - ‘Stewards bemærker, at Magnussen rykker mod indersiden for at undgå Ericsson, og Magnussen fulgte en meget tilsvarende linje som bilen foran ham. Ericsson efterlod nok plads, og Magnussen tog på indersiden en fornuftig linje, men uheldigvis tvang kontakt med kerben ham bredt og forårsagede en kollision. Stewards besluttede, at dette var en racing incident, og at ingen af kørerne forbrød sig mod artikel 27.4.’

Kevin Magnussen udgik, da der manglede syv omgange af grandprixet i Melbourne. Næste grandprix afvikles i Kina fra 7. til 9. april.

TV: Hør Günther Steiner kritisere Marcus Ericsson:

Rodet og klodset: Kevin dårligst af alle

Formel 1's nye ambition: Haas skal kunne vinde

Haas-bossen irriteret: Det var næsten for nemt

Glem afkørsler: Dette var Kevins største problem i Australien

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: