Brok i Kina: Teknisk problem ødelægger Kevins træning

Renaults dansker nåede ikke at sætte en tid, før tekniske problemer parkerede raceren i garagen

SHANGHAI (Ekstra Bladet): Selv om Kevin Magnussen er en afslappet type, der føler sig godt hjemme i både jeans og sneakere, er det ikke sådan, han ønsker at tilbringe sine fredage på arbejde.

Men sådan gik det i Shanghai, hvor danskerens fredagstræning endnu gang blev ramt af uheld – denne gang uforskyldt.

Efter en punktering og et ødelagt hjulophæng i første første træning, kunne Renault ikke finde ud, hvad fejlen skyldtes.

Dækleverandøren Pirellis undersøgelser viste derimod, at der ikke var tale om dækfejl – heller ikke ved Felipe Massas to punkteringer.

Sådan måtte Kevin Magnussen tilbringe sin anden træning. (Foto: Jan Sommer)
Sådan måtte Kevin Magnussen tilbringe sin anden træning. (Foto: Jan Sommer)
 

Så mekanikerne rodede med danskerens racer under hele træningen for at finde en forklaring, mens danskeren fulgte teamkammeraten fra pitten.

Jolyon Palmer kørte 15. hurtigste tid, så Renault virker som ventet ikke hurtige på powerbanen Shanghai International Circuit.

Ferrari overraskende hurtige
Til gengæld lurer der en overraskelse til lørdagens kvalifikation. Ved første øjekast ligner Ferrari en reel trussel til Mercedes.

Kimi Räikkönen kørte hurtigste tid med 1.36,896 minutter.

Hvilket var 0,109 sekunder hurtigere end teamkammeraten Sebastian Vettel – som begik en lille kørerfejl på sin hurtigste omgang – og nok så vigtigt 0,237 sekunder hurtigere end Nico Rosberg samt 0,433 sekunder bedre end Lewis Hamilton.

McLarens Fernando Alonso var forbi lægerne til sin anden test før træningen og har fået grønt lys til at køre i weekenden.

Sebastian Vettel var for en sjælden gangs skyld langsommere end sin holdkammerat. (Foto: Jan Sommer)
Sebastian Vettel var for en sjælden gangs skyld langsommere end sin holdkammerat. (Foto: Jan Sommer)
 

Kevin Magnussen fik sin træning ødelagt af en punktering - formentlig på grund af stumper på banen. (Foto: Allover) Formel 1 Kevin ramt af mystisk Kina-syndrom

Felipe Massa var ramt af to uheld i første træning:

28 kommentarer
Vis kommentarer