Button fortsætter: Jubel på Twitter efter skidt Kevin-nyt

Torsdag blev det offentliggjort, at Jenson Button fortsætter hos McLaren, og det fik flere prominente navne til at lykønske den engelske Formel 1-kører på Twitter

Her er reaktionen på Buttons forlængelse

De sidste uger har der været stor tvivl om Jenson Buttons fremtid i Formel 1. Rygterne har lydt på, at den 35-årige racerkører ville trække sig tilbage, men torsdag offentliggjorde hans hold, McLaren, at han alligevel fortsætter hos holdet.

Skidt nyt for danske Kevin Magnussen, der stod klar i kulissen til at overtage Buttons sæde, hvis han skulle stoppe.

Sådan blev det ikke, og det vakte stor glæde hos både Formel 1-eksperter og fans, og på Twitter kom der hurtigt mange lykønskninger til Jenson Button.

Racerkøreren selv var da også en af de første til at tweete om nyheden:

Ikke lang tid efter kom der en lykønskning fra flere af kollegaerne og konkurrenterne:

Jenson Button og Ron Dennis stod på scenen sammen onsdag ved lanceringen af McLarens nye sponsor. Her blev der ikke talt fremtid. (Foto: AP) Formel 1 - 1. okt. 2015 - kl. 10:32 Officielt: McLaren bekræfter Jenson Button

Men det er ikke kun kollegaerne, der bakker op om den engelske racerkører. Hans bedre halvdel, Jessica Button, var hurtigt på de sociale medier for at vise sin støtte til sin mand:

Flere Formel 1-eksperter var også hurtige på tasterne for at kommentere på nyheden. En af dem er David Craft, som er Formel 1-ekspert hos det engelske medie Skysports:

Det er dog langt fra kun Formel 1-verdenen, lykønskningerne kommer fra. Den New Zealandske danser, Brendan Cole, der er mest kendt i England for sin medvirken i den engelske udgave af 'Vild med dans', er åbenbart også stor Formel 1-fan. Derfor gav han også Jenson Button et par glade ord med på vejen:

Selvom Jenson Buttons valg om at fortsætte altså vækker stor glæde hos englænderne, så bliver nyheden modtaget lidt anderledes herhjemme. Det betyder nemlig, at udsigterne for Kevin Magnussen nu ser meget svære ud hos McLaren.

Derfor er der også flere danskere, der giver udtryk for, at de ikke deler helt den samme glæde som englænderne.

En af dem er Luna Christofi, der til daglig arbejder som fodbold- og Formel 1-reporter for TV3 Sport:

McLaren præsenterede onsdag sin nye sponsor Moët. Onsdag aften til en anden sponsorevent sagde Jenson Button, at han er på kontrakt og derfor kører i 2016. (Foto: AP) Formel 1 - 1. okt. 2015 - kl. 09:57 Buttons totale U-vending: Jeg bliver hos McLaren

14 kommentarer
Vis kommentarer