Button tror på succes: Dejligt at se Kevin tilbage

Jenson Button er glad for at se Kevin Magnussen tilbage i bilen og ved, at han vil gøre det godt

Kevin Magnussen får opbakning fra både Jenson Button og Fernando Alonso. Se her, hvordan han kom tilbage. (Video: Jonas Ryefelt)

Søndag køres sæsonens første Formel 1-løb, og ligesom sidste år er det Australien, der danner rammen om premieren.

Kevin Magnussen har på grund af Fernando Alonsos hjernerystelse fået en gylden chance for at køre endnu et løb på verdens største racerscene, og han får opbakning fra sin kollega og rival gennem hele sidste sæson, Jenson Button.

- Det er en skam, at Fernando ikke er klar til at køre, og jeg håber, at han kommer sig hurtigt, så han snart kan være tilbage, siger Button i en pressemeddelelse fra McLaren.

 Se også: Spanier tager ledigt F1-sæde

- Det er dejligt at se Kevin tilbage i bilen, og jeg ved, at han vil gøre det godt i Fernandos fravær, så jeg ønsker ham alt det bedste denne weekend, siger Button.

Kevin Magnussen og Jenson Button konkurrerede om et et fast sæde i 2015. Button vandt, men Kevin er med på abud (Foto: Steven Tee/Polfoto)
Kevin Magnussen og Jenson Button konkurrerede om et et fast sæde i 2015. Button vandt, men Kevin er med på abud (Foto: Steven Tee/Polfoto)
 

Også Alonso selv bakker op om Kevin Magnussen.

- Selvfølgelig er jeg meget skuffet over ikke at kunne køre med Jenson i Melbourne, men jeg forstår anbefalingerne fra lægerne, og jeg er allerede tilbage i træning og forbereder mig til mit første løb i MP4-30, siger Alonso.

Se også: Sådan lader Kevin op: Flotte billeder fra Australien

- Jeg ønsker Kevin alt det bedste for denne weekend, og jeg ved, at bilen er i sikre hænder, siger Alonso.

- Selv om vi stødte på en masse udfordringer i testene, er jeg meget opmuntret af den følelse, jeg fik fra bilen, og jeg ser frem til at gå gennem alle holdets data denne weekend for at fortsætte vores udvikling og forbedre vores resultater, siger Alonso.

Kevin Magnussen sluttede sidste år som nummer tre i sæsonpremieren i Australien, men blev efterfølgende rykket frem som nummer to.

Hør Kevin fortælle om den nye McLaren-racer:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere