Cool Kimi utilfreds med andenplads

Ferraris finske 'Iceman' er kun glad, når han vinder ...

Kimi Räikkonen tog sin andenplads med vanlig ro. (Foto:
Kimi Räikkonen tog sin andenplads med vanlig ro. (Foto:

Kimi Räikkönen har ikke stået på podiet efter et Formel 1-løb, siden han var Lotus-kører.

Efter 26 løb uden champagne var 2007-verdensmesteren i Bahrain tilbage i rampelyset, men det er ikke noget, der ophidser Cool Kimi.

- Jeg er aldrig glad, når jeg bliver nummer to, konstaterede finnen med kælenavnet 'The Iceman' på pressekonferencen efter løbet.

- Efter en svær start på året var det godt med et resultat. Jeg kom meget stærkt igen til slut, men desværre løb jeg tør for omgange, sagde Räikkonen.

Her dummer holdkammeraten Sebastian Vettel sig:

Fordi han i modsætning til Mercedes-kørerne sluttede på soft-dækket, var han tæt på at snuppe sejren og sluttede kun 3,3 sekunder efter Lewis Hamilton. Tilmed havde Mercedes begyndende problemer med for varme bremser.

Team-kammeraten hos Ferrari, Sebastian Vettel, har allerede vundet i år, og Kimi Raïkkönen føler sig overbevist om, at de røde racere snart vil kunne udfordre Mercedes i hvert eneste løb.

Formel 1 - 19. apr. 2015 - kl. 19:02 Suveræn Ferrari-slutspurt splitter Mercedes

- Jeg er meget glad for, hvor vi er som team i forhold til sidste år. Vi har taget et stort skridt, vi arbejder sammen i en god retning, forbedrer os og kommer til at kæmpe med om sejrene.

- På alle områder er vi gået frem. En stor del af det skyldes motoren, men al kredit kan ikke gives til den. Bilen er også meget forbedret. Den har mere vejgreb (downforce) og reagerer bedre, siger han.

Her kan du få Formel Ekstras vurdering af Hamilton og Räikkönens præstationer

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere