Dansk verdensstjerne fik Monaco-debut: Vild med Formel 1

Nikolaj Coster-Waldau var for første gang med til Formel 1 - inviteret af sin kollega fra Game of Thrones Liam Cunningham

MONACO (Ekstra Bladet): Intet Formel 1-løb tiltrækker flere superstjerner end Monacos Grand Prix. For en sjælden gangs skyld var der også en dansker på den liste af VIP’er fra øverste hylde, som Formel 1 blærer sig med til pressen før hvert grandprix.

For første gang var skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau til Formel 1-løb.

Game of Thrones-stjernen var et yndet selfie-mål for selv andre kendisser i og omkring paddocken. Ikke mindst fordi Jaime Lannister, som han hedder i serien, var i selskab med både Jon Snow og Davos Seaworth …

Kit Harington har været med til Formel 1 før, men det er Liam Cunningham, som er den helt store aficionado.

Ireren er ofte med ude til løb - typisk som gæst hos Force India - og han havde skaffet sin kollegaer fra HBO-hitserien en invitation.

- Jeg har altid været vild med Formel 1. Jeg troede bare kun, det var noget for rige mennesker, og ikke noget man tog til, sagde Nikolaj Coster-Waldau, da Ekstra Bladet fik en kort snak med ham.

Med de rigtige kontakter og en hovedrolle i en af verdens mest populære tv-serier nogensinde kommer man langt - selv i Monaco!

doc70bqxcokn7mf878j91w.jpg 

Romain knotten igen: Haas-kontrovers kickstarter Red Bull-triumf

F1-legendes barnebarn forhandlede med Haas

Kevin mødte superstjerne: Men anede ikke, hvem hun var

Trioen fik den helt store rundvisning over flere dage og fik også lov til at følge racerne på helt tæt hold i svømmepøl-chikanen, som byder på et af Formel 1’s mest imponerende sving.

Nikolaj Coster-Waldau var begejstret.

Så har vi ikke sagt for meget.

Westworld, Game of Thrones og Breaking Bad: Her er de vildeste serie-teorier

Chefingeniørens forklaring: Stor forskel på Kevin og Romain

Grosjeans onde spiral: Han har Kevin på hjernen