Efter katastrofe-løb: Alonso takker Kevin og Button

Den sportslige succes udeblev for McLaren-teamet i Australien, men ifølge Alonso var weekenden ikke spildt.

Alonso mener, at teamet fik vigtig viden om bilen i Melbourne til trods for sidsteplads. (Foto: McLaren)
Alonso mener, at teamet fik vigtig viden om bilen i Melbourne til trods for sidsteplads. (Foto: McLaren)

Selvom det ikke blev til den store sportslige succes for McLaren-Honda-teamet i forrige weekends australske Formel-1 grandprix, så mener holdets stjernekører, Fernando Alonso, alligevel, at det uheldsramte team fik noget brugbart ud af weekenden i Melbourne.

- Det er klart, at vi har meget arbejde foran os, men Jenson Buttons resultat i Melbourne var opmuntrende, i form af bilens pålidelighed samt dataindsamling, som er ekstremt vigtig, siger Alonso til Sky Sports.

Button kom ind på en sidsteplads i Melbourne, men at det lykkedes ham at gennemføre løbet i den nye MP4-30 bil var mere, end de fleste havde troet på kunne lade sig gøre.

(Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 23. mar. 2015 - kl. 23:20 Hamilton: Det bliver meget, meget hårdt

Alonso kom ikke selv til start i Australien på grund af en hjernerystelse, han havde pådraget sig i et uheld op til løbet, så danske Kevin Magnussen overtog spanierens sæde.

Det blev ikke nogen succes, da Magnussens motor allerede stod af under opvarmningen før løbet. Den unge dansker får alligevel en tak med på vejen fra den dobbelte verdensmester.

- Jeg vil også gerne sige tak til Kevin Magnussen for hans anstrengelser i Australien, og det er en skam, han ikke nåede til start i løbet, siger spanieren.

Se også: Alonso klar for McLaren i Malaysia

Alonso er i weekenden tilbage i bilen til det malaysiske Grand Prix, som han har vundet tre gange tidligere i karrieren.

- Jeg har arbejdet på min fysik, og føler mig godt tilpas. Jeg er klar til at køre i weekenden, og ser frem til at hoppe i bilen for første gang i et grandprix, siger Alonso.

Kevin Magnussen tager med til Malaysia som reservekører, men må i første omgang se med fra sidelinjen, når Button og Alonso kæmper om at komme i VM-pointene.

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere