Efter monster-crash: Nu afgør de Alonsos skæbne

Trods positive bulletiner er eks-verdensmesteren tvivlsom starter i Shanghai

Se Alonsos sindssyge crash i tv-klippet ovenover

Formel 1's faste lægestab skal afgøre, om den forulykkede dobbelte eks-verdensmester Fernando Alonso skal have grønt lys til at køre weekendens Formel 1 Grand Prix i Shanghai.

Trods positive bulletiner på diverse sociale medier skal McLarens højt betalte spanske stjerne i morgen, torsdag, igennem et nyt lægetjek. Skæbnedagen for spanieren er altså nær.

Det er efterveerne fra monster-ulykken i Melbourne, som bogstaveligt talt trykker McLaren-stjernen.

Han slap efter den dramatiske flyvetur og voldsomme møde med barrieren med et brækket ribben.

Da sikkerhed i Formel 1 var en by i Rusland, ville det have været ensbetydende med en død Formel 1-kører.

Siden det sidste VM-løb i Bahrain, hvor Fernando Alonso af lægerne blev nægtet start, har spanieren trænet under luksuriøse forhold i Toscana, Italien.

Her har spanieren på de sociale medier fortalt, at han har gennemført et dagligt genoptræningsprogram.

Det er lægerne, som har det sidste ord, og McLaren har garderet sig ved at hive reserven, Stoffel Vandoorne, Belgien med til Kina.

Da Kevin Magnussens gamle 'legekammerat' fra McLaren-tiden efter startforbuddet til Fernando Alonso fik chancen i Bahrain, gav den unge belgier baghjul til sin mentor og holdkammerat, eks-verdensmester Jenson Button, Storbritannien.

Efter at have været hurtigst i den interne McLaren-duel i kvalifikationen hentede Stoffel Vandoorne i løbet det sidste VM-point med en 10. plads, mens Jenson Button endnu en gang måtte udgå med Honda-motorproblemer.

Alonsos vanvittige ulykke: 'Du flyver og ser skiftevis himlen og jorden'

formel 1-quiz

12 kommentarer
Vis kommentarer