Eks-kører skal rådgive Magnussen

Den danske Renault-kører tilknytter Jesper Carlsen som rådgiver og assistent

Følg Formel 1

SPA (Ekstra Bladet): Fra Belgiens Grand Prix har Kevin Magnussen udvidet sin inderkreds med endnu en person. Den tidligere Porsche Super Cup-kører og nuværende direktør for FDM Motorsport Jesper Carlsen skal fremover følge den danske Renault-kører med ude til løb — som ekstra hjælp.

- Det er en rådgiverrolle. Han er ikke en ny manager. En, der kan være ved min side og hjælpe mig med det praktiske. Det er mange ting, der skal organiseres i mit liv, som ville være rart, at jeg ikke skulle tage til stilling til, forklarer Kevin Magnussen efter fredagens træninger til Ekstra Bladet.

- Han kommer ikke til at lave aftaler eller kontrakter. Men han bliver min kontaktperson og ham, som folk kommer til at gå igennem, hvis de vil mig noget. Så selvfølgelig kommer han også til at tale med teamet, og hvis andre teams vil i kontakt med mig.

- Hvorfor føler du, at du har behov for det nu?

- Det har jeg haft behov for hele tiden, det har bare været med at finde den rette person. Og at Jesper havde tid og lyst. Han var den rette person at spørge, og vi har arbejdet sammen før i Formel Ford. Han havde det team og styrede det. En fyr, jeg har været tæt på siden, siger danskeren, som i 2008 blev dansk mester i Formel Ford.

- Hvordan stiller det ham i forhold til Dorte Riis og Anders Holch?

- Han tager ikke nogen af deres roller.

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen er Kevin Magnussen storsponsor og forretningspartner, og de har sammen ansat Jesper Carlsen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Dorte Riis Madsen ikke længere nogen aktiv rolle i Kevin Magnussens karriere. Hun er kun manager på papiret, om end ingen af partnerne ønsker at kommentere situationen.

Jesper Carlsen fortæller til Ekstra Bladet, at hans rolle bliver at klare alt det bagvedliggende. At tage telefonen, så Kevin Magnussen kan koncentrere sig om at køre racerløb. 

I forvejen har den danske racerkører Thomas Jørgensen fra Protreatment med sig ude til hvert løb som assistent og personlig træner.

56715856.jpg 

Sportsligt venter der lørdag på Spa en svær kvalifikation.

Renault var langt fra konkurrencedygtige på den motorkrævende bane med mange mellem- og højhastighedssving. Det ligner en meget stor mundfuld af komme videre fra Q1.

Straffene vælter ned over Mercedes og verdensmesteren

Kevins fremtid på spil: Er i dialog med flere teams

Renault gav Palmer IT-support under træningen - genstart - og det virkede:

56715846.jpg

56715862.jpg

Nøglen til Kevins Formel 1-fremtid

Derfor er Dorte ude i kulden: Kevin uden manager

Eksklusivt interview: Renault-bossen gør fremtids-status

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time