Eks-verdensmesteren slår fast: Skal IKKE til Mercedes

Selv om der for tiden er et ledigt sæde hos Mercedes med udsigt til masser af VM-point og måske endda en VM-titel, så Fernando Alonso nu lukket for al spekulation om et skift - han bliver hos McLaren, for han tror på fremgang

Vil du have muligheden for at vinde VM?

Det vil de fleste Formel 1-kørere, og genvejen ligner en plads hos Mercedes, der i disse dage med lys og lygte leder efter en erstatning for verdensmester Nico Rosberg, der højst overraskende har lagt hjelmen på hylden.

Flere navne er nævnt - også flere af de bedste chauffører i feltet.

Men en af dem kan vi nu strege af listen.

For Fernando Alonso har taget bladet fra munden og slået fast over for McLaren-ansatte, at han trods åbenlyse problemer med hastigheden i sin McLaren ikke har tænkt sig at bryde med det britiske team.

- Jeg tror på dette projekt. Jeg er dedikeret til det, og jeg vil være verdensmester med McLaren-Honda. Det er mit eneste mål, sagde spanieren ifølge autosport.com i en tale til medarbejderne på McLaren Technology Centre i Woking.

Dermed kommer han til at udgøre McLaren-Hondas lineup sammen med talentet Stoffel Vandoorne, der har overtaget den nu pensionerede Jenson Buttons plads.

Mercedes er i disse dage ude efter at sikre sig finske Valtteri Bottas som erstatning for Rosberg. Der er dialog med Williams-teamet, som dog i første omgang har afvist Mercedes' tilbud om en klækkelig rabat på motorer for den kommende sæson for at løse finnen fra kontrakten.

Kevin Magnussen før den første træning ved det afsluttende Formel 1 Grand Prix i Abu Dhabi. Foto: Jan Sommer Sport Dommen over Kevins sæson: Tre genistreger og seks til skrotkassen

Formel 1 Afgørelse nærmer sig: Mercedes har budt på Rosbergs afløser

Formel 1 Så brutalt bliver Formel 1: 'Kørerne bliver helt ødelagt'

Formel 1 Mercedes får overraskende jobansøgninger

Formel 1 Mercedes kimet ned: Alle vil have verdensmesterens sæde

7 kommentarer
Vis kommentarer