Annonce:
Annonce:

Eksamen dumpet: Kevin fik tæv på kritisk tidspunkt

Kevin Magnussen tabte for andet løb i træk kvalifikationen til sin teamkammerat

Annonce:
Følg Formel 1

AUSTIN (Ekstra Bladet): Kevin Magnussens er til eksamen denne weekend i Texas, som Renault nærmer sig en beslutning om næste års makker til Nico Hülkenberg.

Første del dumpede den 24-årige dansker, da han for andet grandprix i træk tabte den interne teamduel til Jolyon Palmer.

Briten har aldrig før kørt race på Circuit of the Americas, men formåede alligevel både til den sidste træning, og da det blev alvor til tidtagningen at slå sin mere erfarne teamkammerat og lige klemme sig videre til anden kvalifikationsrunde (Q2).

Begge Renault-kørere nåede to hurtige omgange i Q1, og ingen af dem forbedrede sig i det sidste forsøg. På den første omgang var Jolyon Palmer 0,233 sekunder hurtigere, så Kevin Magnussen begynder løbet som 18’er.

Annonce:

Jolyon Palmer gik videre på bekostning af Jenson Button, og McLaren-Honda-køreren var alt andet end tilfreds med sin landsmand. 

Af uforklarlige årsager valgte McLaren at sende Button ud på softdæk til at begynde med, så han skulle sætte en hurtig tid til slut på supersoft.

Her stødte han ind i trafik flere gange undervejs, og i sidste sving lå Jolyon Palmer i sin Renault ifølge Button lige i ideallinjen. Tv-billeder antyder dog, at den gule Renault trak til side.

Set over hele sæsonen fører Kevin Magnussen lørdagsregnskabet med 11-7. Ser man derimod henover de seneste otte kvalifikationer fører Jolyon Palmer med 5-3.

Uanset hvordan Kevin Magnussen udlægger det, er det alt andet end en heldig udvikling …

Jolyon Palmer vandt endnu en position i Q2 og begynder grandprixet som nummer 15.

De danske Formel 1-ambitioner kunne godt bruge en overbevisende søndag. Miraklet i Singapore ligger efterhånden tre løb tilbage, mens Jolyon Palmer er løbet med overskrifterne i de seneste to løbsweekender.

Annonce:

Forrest leverede Lewis Hamilton en overbevisende indsats og scorede pole-position to tiendedele af et sekund hurtigere end Nico Rosberg - med den hurtigste omgang nogensinde på Circuit of the Americas.

I anden startrække holder Red Bull-kørerne med Daniel Ricciardo foran Max Verstappen med Kimi Räikkönen foran Sebastian Vettel i tredje startrække.

Tweet: Kval-resultat USA

Kevins rival: Vi fortjener mere anerkendelse!

 

Kevin i spil? Amerikanere udskyder kørerbeslutning

Rift om Formel 1's bedste sæde: Kevin med i kampen

Sjovt gensyn: Sådan så det ud i Texas sidste år:

Red Bull har besluttet sig! Endnu et F1-sæde er væk

Kevins rival: Vi fortjener mere anerkendelse!

Lynhurtige legender: Formel 1's 25 største kørere

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: