Ekspert advarer: Vi skal ikke blive forkælede med Kevin

Renault-kører Kevin Magnussen blev ved fredagens træning i Barcelona noteret for den 11. hurtigste tid. Ekspertkommentator John Nielsen mener ikke, vi skal forvente et stort resultat fra Kevin Magnussen igen

Kevin Magnussen forbereder sig i øjeblikket til det spanske grandprix. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen forbereder sig i øjeblikket til det spanske grandprix. (Foto: Jan Sommer)

Da formel 1-kører Kevin Magnussen kørte sit seneste løb i Rusland, hev han seks point hjem til Renault-holdet. Det er dog langt fra givet, at den danske racerkører kan sikre sig en lignende placering og få point til søndagens grandprix i Barcelona.

- Det var et flot resultat i Rusland, men det afspejler ikke det styrkeforhold, der er.

- Vi må ikke blive forkælede og tro, at han gør det lige med samme igen, siger den tidligere racerkører og ekspertkommentator på TV3+ John Nielsen op til weekendens grandprix.

Fredag havde den danske Renault-kører sin første træningstur på banen, hvor han i alt kørte 30 omgange.

Både Mercedes og Renault er ved at forme Esteban Ocon til en af fremtidens Formel 1-stjerner. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Renault-talent satser på sædet: Allerede næste år

Her blev Kevin Magnussen noteret for den 11. bedste tid. Til søndagens løb ender han sandsynligvis omkring tiendepladsen, der markerer grænsen for point, vurderer John Nielsen.

- Hvis det går godt, kan vi se noget lidt ligesom sidst (en syvendeplads, red.), og hvis det går dårligt, vil vi nok se en 12.- eller 13.-plads.

- Det er der omkring, Renault ligger i øjeblikket. De er kommet ind som et nyt team og skal opbygge det hele, og det gør man ikke lige på en sæson, siger han.

Renaults biler har op til det spanske løb blandt andet fået justeret både for- og bagvingen, som skal hjælpe med aerodynamikken. Desuden barsler Renault-teamet med en opgradering af motoren til næste grandprix i Canada i juni.

Selv om Kevin Magnussen har fået forbedret sin bil, forventer han ikke, at det vil skabe de store fremskridt lige med det samme og sikre pointene.

- Lige nu kommer der ikke noget på farten til dette løb og formentlig heller ikke næste løb. I Canada har vi den motoropgradering, som gerne skulle være klar.

- Den skulle gerne give et skridt, som man kan se, sagde Renault-køreren til Ekstra Bladet forud for fredagens træning.

Lørdag skal formel 1-kørerne igen træne samt køre kvalifikation, hvor de dyster om startpladserne.

Palmer forstår ikke den kritik, der er kommet af ham. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin-kollega undrer sig over fyringsrygter: Hvor kommer det fra?

Kevin Magnussen mener, at der til denne weekend blot er tale om bittesmå forskelle (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin gør status: Her er min plan

21 kommentarer
Vis kommentarer