Ekspert: Det kan ende med Kevin og Button

Fernando Alonso er det mest sandsynlige bud på en topkører hos McLaren næste år, men teamet kan stadig vælge at fortsætte som hidtil, siger Formel 1-kommentator Jens Hansen

Selv om alt peger i retning af, at spanieren Fernando Alonso næste år kører for McLaren, er der stadig en reel chance for, at det britiske hold vælger at fortsætte med Magnussen og Button, vurderer Formel 1-kommentator Jens Hansen. (Foto: McLaren).
Selv om alt peger i retning af, at spanieren Fernando Alonso næste år kører for McLaren, er der stadig en reel chance for, at det britiske hold vælger at fortsætte med Magnussen og Button, vurderer Formel 1-kommentator Jens Hansen. (Foto: McLaren).

Alle tager det for givet, og alt peger da også i den retning: Den spanske superstjerne Fernando Alonso kører næste år for McLaren i Formel 1. Men den lange ventetid på den officielle bekræftelse kan betyde, at der er andre kører-setup i spil. Det vurderer TV 3-kommentator Jens Hansen, som i mange år har fulgt motorsporten tæt.

- Jeg tror, at Alonso stadig er det mest sandsynlige valg, men der er også en mulighed for, at han ender som Sorteper, siger Jens Hansen.

- Der er stadig 10 procent chance for, at McLaren vælger at fortsætte med Kevin Magnussen og Jenson Button som kørere næste år.

Button og Magnussen i Edinburgh sidste uge. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Var det afskeds-salutten, Button?

Kevin Magnussen samlede 55 point i 2014-sæsonen. Button fik til sammenligning 126. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Eks-verdensmester: Derfor bliver Kevin Magnussen vraget

- Rygtet vil vide, at Alonso skal have 300 millioner kroner i løn om året, hvilket er det dobbelte af, hvad Magnussen og Button fik tilsammen i år. Ligningen skal gå op, og når Alonsos skifte endnu ikke er offentliggjort, så kan der være en reel tvivl om hvilken vej, McLaren vælger at gå, siger Jens Hansen.

- Kan de i virkeligheden få en bedre pakke, hvis de opgiver Alonso? En pakke, der sikrer dem penge til at udvikle bilen for, og et kører-setup bestående af Kevin Magnussen og Jenson Button?

Daniil Kvyat og Kevin Magnussen var to af den forgangne sæsons nytilkomne i Formel 1-feltet. og det slap russeren bedst fra ifølge Autosport. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin overhalet indenom i talent-kampen

McLaren behandler Jenson Button skidt, mener Dereck Warwick. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Tidligere F1-kører: Ulækker behandling af Button

Hvis Alonso faktisk er hyret til at køre i McLaren næste år, bliver enten Kevin Magnussen eller Jenson Button strittet ud, hvilket vil efterlade dem i en alvorlig knibe, idet der ikke er flere ledige sæder i Formel 1 næste år.

Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, lod i sidste uge forstå, at McLarens afgørelse formentlig tidligst bliver kendt søndag eller mandag.

Kevin Magnussen aner stadig ikke, om drengedrømmen om Formel 1 kun holdt et år. Stadig har McLaren ikke meldt ud, hvem der sidder bag rattene næste år. (Foto: Jonas Olufson). Sport Derfor tøver McLaren: Storpolitik i kulissen

(Foto: Jan Sommer) Sport De afgør Kevins fremtid

0 kommentarer
Vis kommentarer