Ekspert: Kevin kan få mange løb

Fernando Alonso kommer ikke til at haste tilbage i McLaren-raceren, mener racerkollegaen Ronnie Bremer

Sådan kom Kevin tilbage

- Jeg tror ikke på, at Fernando Alonso skynder sig tilbage. Han venter på, om der skulle ske et uheld i et af de store teams, som åbner døren for ham. Eller så vender han tilbage, når McLaren finder noget fart i bilen.

Ronnie Bremer var en af de første, der forudså, at Fernando Alonso formentlig ikke ville blive hastet tilbage efter sit træningsuheld på Circuit de Catalunya. Og den danske racerkørers analyse viste sig at være helt korrekt.

Det giver hans spådomme omkring spanierens nærmeste fremtid mere vægt. Og danskeren forventer altså, at der venter Kevin Magnussen flere løb end det ene i Melbourne, som foreløbig er garanteret.

- Nu er Fernando Alonso fra Spanien, og hvis han virkelig ville ud at køre, så skulle den læge nok have fundet en måde at erklære ham rask på. Jeg tror på, at han har opgivet, mener Ronnie Bremer.

Ganske vist havde Mercedes enkelte tekniske udfordringer i Spanien, men tyskerne efterlod et indtryk af at være umulige at slå i år. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Seks ting vi lærte af sidste Formel 1-test

- McLarens bil er bare ikke særlig hurtig, og jeg ser allerede nu, at det giver noget knas, som kan ende med at blive til Kevin Magnussens fordel. Nu skal Kevin bare gå ned og være hurtig, og så sidder han i en perfekt situation for alle ved at bilen er elendig ad helvede til, siger Ronnie Bremer uden omsvøb.

En primadonna
Danskeren kender en del til Fernando Alonso fra deres fælles tid på Europas gokart-baner, og det er erfaringerne fra den tid, som får ham til at være ret hård i sin dom over spanieren.

Kevin Magnussen er blevet kastet direkte tilbage i Formel 1-manegen, men danskeren og McLaren får det efter alt at dømme svært i Australien. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 3. mar. 2015 - kl. 17:06 Ekspert: Kevin kan glemme alt om podiet

Kevin Magnussen jubler over 3. pladsen, der efterfølgende blev lavet om til en 2. plads for godt et år siden (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 3. mar. 2015 - kl. 14:49 F1-verdenen jubler over Kevin-comeback: Han må have god voodoo!

- Fernando er en primadonna. Sådan er hans personlighed hele vejen igennem. Han gik bare amok, når han ikke vandt. Han er utvivlsomt et af feltets bedste kørere, og han er tjent med en bil, der kan vinde.

- Og jeg er sikker på, at bliver bilen hurtigere, så har Fernando Alonso ikke givet op. Men lige nu kan det bare ikke rigtig bevises, om han har ondt i hovedet..., siger Ronnie Bremer som finder støtte i sin teori ved, at det allerede nu står klart, at spanieren ikke kører  i Melbourne.

- Jeg synes jo, at det er vildt, at Alonso ikke trækker beslutningen om at køre så lang tid som muligt. Men det er fedt for Kevin. Nu skal han bare give den gas, og så kan det hurtigt vise sig, at tingene er ændret totalt, mener Ronnie Bremer.

Kevin Magnussen gør comeback i Formel 1, når han vikarierer for Fernando Alonso i Australien senere i marts. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Jason Watt frygter Kevins comeback

Her kan du få et tilbageblik på Kevins 2014-sæson

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere