Ekspert om McLaren-hån: Uheldigt, Kevin

- Det er sjovt, men politisk ukorrekt, mener F1-ekspert Ronnie Bremer

Få vurderingen her

Kevin Magnussen kom i noget af et stormvejr, da han lavede en opdatering på det sociale medie instagram, som viste et billede af en gammel Ferrari-racer med teksten 'stadig hurtigere end McLaren'.

Kevins forsøg på at sprede lidt humor blev dog ikke modtaget efter hensigten alle steder.

- Det er sjovt, men politisk ukorrekt, så det er selvfølgelig uheldigt. Det er nok ikke tidspunktet at gøre det nu, men omvendt så er grænsen, for hvad man tillade sig på sociale medier, har jo udviklet sig, så det er selvfølgelig lidt svært at se, hvor grænsen går, siger Ronnie Bremer.

- Man skal selvfølgelig passe på, hvad man lægger ud, men der burde jo egentlig være ytringsfrihed nok, så man kan sige, hvad man mener.

Marcus Ericssons start i Shanghai og Sochi er reddet af et forskud fra svenske rigmænd (Foto: Jan Sommer) Formel 1 F1-team i krise: Reddet af svenske rigmænd

K-Mag har slettet sin opdatering, og det mener Formel 1-eksperten er helt fint.

- Hvis man skriver noget i sjov, og det ikke bliver modtaget som sjov, så er det vel naturligt. Men skaden er jo sket. Det er helt klart ment i sjov, vurderer Bremer.

Ronnie Bremer, som selv er aktiv racerkører, mener i øvrigt, at timingen er ekstra dårlig lige nu, da McLaren faktisk fik scoret første point i denne sæson, da debutanten Stoffel Vandoorne kørte en 10. plads hjem ved grandprixet i Bahrain.

Magnussen har som nævnt slettet sin opdatering, men hans Instagram-post er ikke fjernet helt fra internettet.

Du kan blandt andet se den her:

Flere fans havde undret sig over Kevins behov for at sende denne stikpille til McLaren, men andre havde også bidt mærke i, at billedet viser Michael Schumacher, som stadig kæmper for at komme tilbage efter den alvorligt skiulykke, som fandt sted i december 2013. Den legendariske tysker har været lam i hele kroppen siden da , og hans videre skæbne er svær at gisne om.

Det fik flere til at bruge hårde gloser, og Magnussen opdatering blev kaldt Magnussens opdatering for smagløs. Det danske F1-håb blev også kaldt 'forbandede idiot' og andre skældsord, fortæller den finske avis iltalehti

Jacques Villeneuve vandt VM i 1997 og afløste sin tidligere makker, briten Damon Hill, tv, på tronen (Foto: All Over Press) Formel 1 Eks-verdensmester til Kevin og Co.: Hold kæft og kør!

Magnussen har mulighed for at lade evnerne i bilen tale, når han i weekendenskal køre på Shanghai International Circuit, som er det tredje løb på kalenderen i denne Formel 1-sæson.

Få hele vurderingen fra Formel 1-eksperten her

Foreløbig er det blevet til en 12. plads i Melbourne og en 11. plads i Bahrain for Kevin Magnussen. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevins bøn: Bare giv mig et helt normalt løb

95 kommentarer
Vis kommentarer