Eksperts dystre Kevin-spådom: Det ender som Renault

Danske Formel 1-fans med hang til jubel over Kevin Magnussen-pragtpræstationer og dertilhørende point skal ikke glæde sig alt for meget til 2017-sæsonen

Kevin Magnussen sammen med sin rådgiver Jesper Carlsen. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen sammen med sin rådgiver Jesper Carlsen. Foto: Jan Sommer

Haas rykker ned i Formel 1-hierarkiet. Og de bliver overhalet af to teams, som danske Kevin Magnussen kender særdeles godt.

McLaren-Honda og Renault. Henholdsvis danskerens første og andet team i motorsportens fineste klasse. Det spår Viasats motorsportsekspert John Nielsen.

De to teams forventes at rykke fremad i denne sæson og begynde at blande sig højere oppe på pointlisterne, og det er efter alt at dømme på bekostning af Kevin Magnussens nye team Haas, der går ind i den svære anden sæson som F1-team.

Dermed kommer Kevin Magnussen - ligesom det var tilfældet hos Renault - til at kæmpe om nogenlunde samme positioner som i 2016-sæsonen.

- Der er nok to teams - McLaren-Honda og Renault - de rykker op i positionerne i år og kommer nok sandsynligvis til at rykke op foran Haas. Og derfor kommer Haas nok ned i den situation, som Renault var i sidste omkring 15. pladsen, siger John Nielsen og spreder trods alt lidt forventningsglæde:

- Måske det bliver til et point eller to en gang i mellem, men de skal stadfæste deres indtræden i Formel 1 i 2017, og det bliver et svært år, siger Viasat-ekspert John Nielsen, der dog også forudser nogle positive ting for Kevin Magnussen personligt ved skiftet til det noget mindre Haas-team.

Du kan se hele analysen fra John Nielsen i tv-klippet i toppen af artiklen.

Kevin Magnussen har siden sin exit hos Renault måtte kæmpe med rygter om et dårligt ry, ligesom danskerens tidligere team har været ude med hårde ord. Bliv klogere på den sag her.

Danskeren har i den forgangne uge været på besøg hos sit nye team og er for alvor i gang med forberedelserne til den nye sæson.

Formel 1-sæsonen begynder med det Australske Grand Prix i Melbourne 26. marts. Inden da skal alle teams dog igennem to test i Barcelona i slutningen af februar og starten af marts.

Her vil vi for første gang for alvor få en indikation på, hvor bilerne står i forhold til hinanden efter de nye regelændringer i motorsporten, som du kan læse mere om her.

Du kan også blive klogere på ALLE teams i 2017-sæsonen, ved at læse Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watts gennemgang af samtlige teams oprustninger frem mod den kommende sæson. Den gennemgribende analyse kan du se her

Hør også John Nielsen forholde sig til Renault-kritikken af Magnussen her: Han passer nok bedre hos Haas

68 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere