Elektrisk stød: Kevin forstår Alonso-rygterne

- Teamet har fremlagt nok information til, at jeg føler fuld tryghed, siger Kevin Magnussen

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Omstændighederne omkring Fernando Alonso testulykke er historien, som bare ikke vil dø.

McLaren har fra begyndelsen pure afvist alle spekulationer om elektrisk stød, fejlkonstruktioner i den nye bil eller hemmelighedskræmmeri om Fernando Alonsos sande tilstand.

Selveste Ron Dennis indrømmede dog foran en udvalgt presseskare til en McLaren-event som optakt til weekendens grandprix, at han næppe havde afværget yderligere konspirations-teorier ved ikke at have styr på definitionerne af en hjernerystelse.

Nico Rosberg (i midten) ser gerne, at Sebastian Vettel (th.) giver Mercedes lidt mere kamp til stregen i år. (Foto: AP) Formel 1 F1-stjerne før sæsonstart: Kom ind i kampen, Vettel

Under den seneste test sagde McLarens topboss, at hans spanske verdensstjerne slet ikke havde en hjernerystelse, hvilket er faktuelt forkert. Men Dennis hævdede, at han havde forsøgt at være helt åben og ærlig …

Så mystikken fortsatte med at brede sig i særligt de kulørte dele af den tyske og italienske sportspresse.

Fernando Alonso har muligvis fået elektrochok af motoren i sin McLaren-Honda-racer. (Foto: AP) Formel 1 Nyt liv i chok-teori om Alonso-ulykke

Fernando Alonsos danske afløser læser motorsportsmedier, ligesom alle andre Formel 1-paddocken, men føler sig 100 procent tryg ved at sidde i McLaren-Hondas MP4-30-racer de kommende tre dage. 

- Jeg tænkte også tanken selv, da jeg hørte om det. Så spurgte jeg teamet, og de fremlagde nok information til, at jeg føler fuld tryghed ved at komme i bilen, siger Kevin Magnussen, da Ekstra Bladet spørger ham til rygterne om den strømførende bil.

- Jeg kan godt forstå, hvorfor de rygter kommer, for der er et hybridsystem i bilen, men det er bare ikke muligt (at rygterne er sande). Jeg føler mig safe, siger han.

Kevin Magnussen sad på bagerst række ligesom i fjor. Med på pressekonferencen var også 17-årige Max Verstappen, Valtteri Bottas, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin Magnussen og stjernerne jokede med 17-årig debutant

Emnet var også oppe at vende på den officielle pressekonference før Australiens Grand Prix. Den nye Ferrari-kører Sebastian Vettel manede ligeledes al potentiel frygt for at få stød i jorden.

- Ingen vil sende os ud på banen, hvis de tror, at noget er, som det ikke skal være. Vi har alt for meget holdånd på alle teams til at lade det ske. Når teamet siger, det er sikkert at køre, så er det sikkert at køre, siger den firedobbelte verdensmester.

Fernando Alonso. (Foto: AP) Formel 1 McLaren afviser historie om Alonsos hukommelsestab

Kevin Magnussen er med i Australien på grund af Fernando Alonsos testulykke, men danskeren er overbevist om, at der intet er galt med selve bilen. (Video: Jonas Ryefelt)

15 kommentarer
Vis kommentarer