Annonce:
Annonce:

Ellevild Kevin efter succes: Tak, Danmark!

Kroppen var mærket, men glæden var stor, da Kevin Magnussen gjorde status på sin Renault-debut.

Tilbage i starten af februar fortalte Kevin Magnussen om sine forventninger til en ny Renault-sæson. Selv dengang var racekøreren sikker på, at han ville gøre klare det godt (Video: Jan Sommer/Mikkel Cramon)
Annonce:
Følg Formel 1

CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA (Ekstra Bladet): Det var en godt brugt Kevin Magnussen, der mødte op til interview med den internationale presse og de danske journalister efter debuten for Renault onsdag.

Hans første dag på det rullende kontor blev succesfuld. Og med mange kilometer i bilen til følge. Magnussen nåede at køre 111 omgange i sin franske racer, og det kunne mærkes på både fysikken og humøret.

- Jeg havde troet, jeg ville have været mere færdig. Men jeg ér færdig, konstaterede danskeren, da han smilende satte ord på sin ilddåb for det franske team.

- Det var bare hårdt. Jeg har blå mærker over det hele. Jeg er ikke så hårdfør, som jeg var for 11 måneder siden. Men der skal bare lidt hård hud på skuldrene og de steder, hvor sædet gnaver lidt, siger Magnussen.

Annonce:

- Det har bare været sindssygt fedt at komme i bilen igen og køre en masse omgange. Jeg er bare glad for, at den holdt næsten hele dagen, og vi kunne køre så mange omgange, som vi gjorde.

- Det var rigtigt vigtigt for mig, men selvfølgelig også for teamet. Men specielt for mig, fordi jeg har været ude så længe. Det, at komme tilbage og få en masse omgange, var helt perfekt, siger han.

Eksklusive billeder fra kulissen: Kom med bag om Kevins comeback

Kevin Magnussene fik onsdag sin debut for Renault. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussene fik onsdag sin debut for Renault. (Foto: Jan Sommer)
 

Fænomenalt
Og det samme var opbakningen. Der var flere danske fans at se på på Circuit de Barcelona-Catalunya, men det var specielt hjemme i Danmark, at Magnussens popularitet for alvor kom til udtryk denne historiske dag, hvor han fik sin debut.

Mere end 300.000 besøg var der i Ekstra Bladets LIVE-dækning af begivenheden, og beskeden om den enorme interesse og støtte glædede hovedpersonen.

Annonce:

- Støtten hjemme fra Danmark har været fænomenal. Og jeg får så mange søde, støttende beskeder på Instagram, Twitter og Facebook og hvad, der ellers er. Det varmer helt vildt. Det er fedt at se, hvor stor støtte, der er. Så det, håber jeg, bliver ved, siger Magnussen.

Danskeren kunne tilmed forklare, at de to stop på banen, han oplevede mod slutningen af dagens test, drejede sig om sikkerhedsprocedurer. Der var en mistanke om, at noget var ved at gå galt, og så blev bilen stoppet for at være sikker på, at der ikke ville opstå skader.

Forhåbentlig bliver Magnussen helt forskånet for benspænd som disse i morgen, når han tester igen. Håbet er endnu flere omgange, men han slog fast, at han også ville være tilfreds, hvis det gik som i dag. Det forstår man godt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: