Engelsk avis: Kevin forhandler med Formel 1-hold

En reservetjans hos Lotus Renault kan på sigt blive til et Formel 1-sæde for Kevin Magnussen, skriver The Telegraph

Noget at drømme om ... (Foto: Philip Davali, Ekstra Bladet)
Noget at drømme om ... (Foto: Philip Davali, Ekstra Bladet)

Dørene til Formel 1 har det sidste godt et år lukket sig mere og mere bag Kevin Magnussen, startende med at han mistede sit McLaren-sæde til Fernando Alonso i december 2014 og dernæst røg helt ud hos McLaren i efteråret 2015.

Der er dog håb forude, idet posen allerede i 2017 formentlig bliver rystet ganske voldsomt i Formel 1-feltet, hvor flere rutinerede kørere ventes at stoppe.

Se også: Tysk skandale blokerer for Kevins Le Mans-deltagelse

Og en plads som reserve for det Lotus-team, der siden er kommet til at hedde Lotus Renault, ville være en udmærket begyndelse.

Det er netop en plads som reserve for Renault, og måske på sigt et fast sæde hos teamet, som den engelske avis The Telegraph beretter, at Kevin Magnussen er i spil til.

- Kevin Magnussen forhandler om at køre for nykonstrueret Reanult-team - og kan afløse Pastor Maldonado i næste sæson, skriver avisen i sin overskrift.

Ifølge historien fra England var 23-årige Magnussen i sidste uge på et to-dages besøg på teamets fabrik i Enstone tæt på Oxford, hvor han mødtes med topledelsen.

Se også: Kevin hurtigst til DTM-test

Lotus Renault har som alle andre hold deres kørerbesætning på plads for 2016, hvor GP2-vinderen fra 2014, 24-årige Jolyon Palmer, og den 30-årige venezuelaner Pastor Maldonado sidder i sæderne.

Der spekuleres dog i den engelske avis i, at de store sponsorbeløb, som Maldonado bringer med sig til teamet, kan være i fare som følge af den ustabile politiske situation i Venezuela.

Maldonado er blandt andet sponsoreret af det statslige olieselskab. Falder de penge bort, enten som følge af den politiske situation eller det dramatiske prisfald på olie, er det tvivlsomt, om Maldonado har en fremtid hos Renault.

Teamet har afvist at kommentere på historien om Kevin Magnussens besøg i Enstone.

Se også: Alonso: McLaren to sekunder hurtigere i 2016

Kevin: Sådan bliver det kommende år i Formel 1

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere