Annonce:
Annonce:

Engelsk ekspert: Derfor fortjener Kevin chance nummer to

Der er flere grunde til, at Kevin Magnussen fortjener en ny chance i Formel 1, mener engelsk ekspert

Her bliver Kevin Magnussen præsenteret som ny Renault-kører
Annonce:
Følg Formel 1

Når Kevin Magnussen på dagens pressemøde i Paris efter al sandsynlighed bliver præsenteret som ny kører for Lotus-Renault, så er det en fortjent chance nummer to for danskeren.

Det mener Formel 1-skribenten Ben Anderson, der har skrevet en helt klumme om, hvorfor danskeren fortjener et comeback i motorsportens mest fornemme klasse.

- Formel 1-kørere bliver ofte helt usentimentalt skubbet ud. Nogle gange er det fortjent, andre gange er det ikke. Ofte er det ikke præstationer på banen, men den potente blanding af politik og økonomi, der får øksen til at svinge, og sådan var det med Magnussen, skriver Ben Anderson hos Autosport.

Medie: Kevin HAR skrevet under: Formel 1 er hjemme

Engelsk F1-ekspert: Kevins Renault vil helt i front

F1-talent: Derfor ender jeg ikke som Kevin

Annonce:

Formel 1-skribenten peger på, at det altså var det rigtige valg af McLaren at vælge Jenson Button og Fernando Alonso over danskeren, men kritiserer alligevel måden, beslutningen blev taget.

- Det var dårlig ledelse, at McLaren var så lang tid om at sammensætte et race-program for ham ved siden af reserve-tjansen og en sen aftale med Indycar blev stoppet af behovet for ham som afløser for Alonso ved det australske grandprix, og så kunne Magnussen trille tommelfingre resten af året, skriver Ben Anderson.

- Han havde ingen chance for at løse problemerne, og imens steg Vandoorne op fra GP2, og Magnussen blev kaste længere ind i skyggen. Det var nemt at se, hvordan McLaren følte, at de besad en masse rigdomme og så danskeren som den hårdeste diamant. Og så er Formel 1 sådan, at så er det ud, skriver Ben Anderson.

Kevin Magnussen fortæller om det kommende år:

EKSTRA BLADET SENDER LIVE FRA RENAULT-PRESSEMØDET MED KEVIN MAGNUSSEN ALLEREDE FRA ONSDAG KLOKKEN 12.00

Annonce:

- Det vil gøre ham til en beskadiget vare i nogens øjne, men at være den forkerte hos McLaren betyder ikke, at han ikke er god nok til Formel 1. Det var trods alt en kører, der sluttede i top-tre i sin Formel 1-debut, og det er sjældent, lyder det.

- McLaren blev også meget imponeret af Magnussens rene hastighed i 2014. Han kørte i gennemsnit 0,183 procent hurtigere end Button i kvalifikationen i løbet af sæsonen, og fjerner man grandprixet, hvor Magnussens motor gik i stykker, så fik han 9-9 mod Button, og det er meget imponerende for en debutant, og endnu et år mod en anden holdkammerat kunne måske have reddet hans sæde, skriver Ben Anderson.

Kevin Magnussen står til at blive præsenteret som ny Renault-kører i dag (Foto: Philip Davali)
Kevin Magnussen står til at blive præsenteret som ny Renault-kører i dag (Foto: Philip Davali)
 

Bedre end McLaren: Magnussen bliver født på ny

Han kan spolere Formel 1-festen: Her er Kevins største rival

Kevin Magnussen har senere forklaret, at han ødelagde sine chance for et fremtidigt sæde ved at fokusere for meget på at slå Jenson Button i de sidste grandprix'er i 2014.

- Kevin fik aldrig chancen for at vise, at han havde lært sine lektier. At køre for Renault vil give ham den chance, lyder det.

Annonce:

Og det faktum, at danskeren afløser venezuelanske Pastor Maldonado er også en god ting, for ifølge eksperten så har man aldrig siddet med følelsen af, at crash-mesteren havde et uforløst potentiale.

- Anderledes er det med Magnussen. Vi mangler stadig at finde ud af, hvor god han er eller kan blive, lyder det fra Ben Anderson.

Ekstra Bladet sender LIVE fra Renaults pressemøde i Paris. Vi går på allerede klokken 12.00 og pressemødet starter klokken 13.00.

Mangemilliardæren bag Kevin: Afpresset, truet og forsøgt kidnappet

Derfor er Kevin kommet tættere på Formel 1:

EKSTRA BLADET SENDER LIVE FRA RENAULT-PRESSEMØDET MED KEVIN MAGNUSSEN ALLEREDE FRA ONSDAG KLOKKEN 12.00

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: