Enorm hæder til Kevin: Bedst af alle i Formel 1

Kevin Magnussen topper den nye Formel 1 'Power Ranking'-liste, hvor han henviser Sebastian Vettel og Lewis Hamilton til anden- og tredjepladsen

Studie: Watt og Hüttel rangerer Formel 1-holdene

Kevin Magnussen leverede flot i Bahrain, hvor danskeren sluttede som nummer fem foran blandt andet Fernando Alonso og holdkammerat Romain Grosjean.

Den stærke start på Formel 1-sæsonen har resulteret i, at den hurtige dansker nu topper Formel 1's Power Ranking foran Sebastian Vettel og Lewis Hamilton, hvilket blev offentliggjort onsdag aften.

Det er noget af skulderklap til danskeren, at han lige nu anses som den stærkeste kører i Formel 1-feltet. Efter løbet i Australien toppede danskeren ligeledes listen.

'Danskeren beholder topplaceringen i vores rangering for andet løb i træk, efter han igen leverede en fremragende præstation ved at tangere Haas' bedste resultat nogensinde med en femteplads i Bahrain.

- Det faktum, at holdkammeraten Romain Grosjean kæmpede med at føle sig godt tilpas med bilens håndtering weekenden igennem er kun med til at underbygge Magnussens fremragende arbejde', skriver formula1.com.

Artiklen fortsætter under billedet.

Kevin Magnussen er den stærkeste kører lige nu i Formel 1. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen er den stærkeste kører lige nu i Formel 1. Foto: Jan Sommer
 

Kevin Magnussens holdkammerat Romain Grosjean er slet ikke at finde på listen, der rangerer de ti stærkeste kørere lige nu.

Danskeren er placeret som nummer ni i den samlede VM-stilling, inden Kinas Grand Prix i denne uge. Et løb, som danskeren ser frem til efter en fin præstation sidste sæson med en ottendeplads.

- Den har et unikt flow med masser af overhalingsmuligheder, har Kevin Magnussen sagt inden løbet.

Power Ranking

1. Kevin Magnussen (Haas)

2. Sebastian Vettel (Ferrari)

3. Lewis Hamilton (Mercedes)

4. Marcus Ericsson (Sauber)

5. Pierre Gasly (Toro Rosso)

6. Fernando Alonso (McLaren)

7. Nico Hülkenberg (Renault)

8. Kimi Räikkönen (Ferrari)

9. Daniel Ricciardo (Red Bull)

10. Stoffel Vandoorne (McLaren)

Se også: Ny udfordring til Kevin: Spændende, det har jeg ikke prøvet før

Kevin Magnussen blev 5'er i Bahrain og hentede ti point. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Kevin klasser bedre end Grosjean: Se Watts karakterer fra Bahrain

Se også: Udenlandske medier enige: Kevin strålede i Bahrain

131 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere