F1-boss en stor undskyldning: Pinligt

For første gang i Williams-teamets over 42-årige historie lykkes det ikke at få en bil testklar i tide

Williams lod vente på sig. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix
Williams lod vente på sig. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix

MONTMELO (Ekstra Bladet): Over to og en halv dag havde rivalerne testet løs i Spanien, før den unge britiske rookie George Russell onsdag eftermiddag endelig kunne fuldføre en installationsomgang i Williams’ 2019-model.

Det hæderkronede team og sidste års suveræne bundprop vil ikke gå i detaljer med, hvad der præcist er gået galt.

Men forrige weekend stod det klar, at ikke alene måtte de droppe de planlagte 100 km i weekenden; starten på testen var også i fare. 

Teamchef Claire Williams var en stor undskyldning, da hun på et to dage forsinket pressemøde - endda udsat af flere omgange - lagde sig fladt ned.

- Vi er ikke bare skuffede, men det er pinligt ikke at kunne medbringe en racerbil til banen, når det er lykkes for alle andre.

- Især for et team som vores, der har været i stand til at levere en bil til test i 40 år. Vi kan kun undskylde, sagde hun.

Raceren ankom til Spanien tidligt om morgen. Men der er stadig vigtige dele på vej.

Analyse med Hüttel og Sommer fra Barcelona. Haas har testet mindre, end de drømmer om, men der er ingen grund til panik. Video: Jan Sommer

Udskældte Daniil Kvyat løb med opmærksomheden onsdag. Foto: Ritzau Scanpix Formel 1 Udskældt og hånet: Lyner pludselig til F1-test

Formel 1 Baby-problemer hos Haas: - Intet sprænger i luften

Rygter om den tekniske chef Paddy Lowes fremtid svirrer i paddocken. Men den tidligere Mercedes-chef skulle være dyr at slippe af med.

Og Williams er et team i store problemer på alle fronter trods sin fornemme fortid.

Ekstra Bladets liveblog fra vintertest holder pause, indtil Kevin Magnussen torsdag over middag er tilbage i raceren. Livetider kan ses på Youtube. Og uddybende svar på de spørgsmål, som læserne stiller hyppigst, finder du her.

Foto Eksklusive billeder: Kom helt tæt på de nye F1-racere

Sport og Spil Sidste chance: Kevin har kniven for struben

Hjulene var ved at ryge af Haas-racerne i fjor i Australien. Samme udfordring har selve sporten. Foto: Rick Rycroft/Ritzau Scanpix Sport og Spil Alarmklokkerne ringer: Formel 1 i fare

17 kommentarer
Vis kommentarer