F1-drama: Alonso fløjet på hospitalet efter grimt uheld

Fernando Alonso er sendt på hospitalet, efter McLaren-køreren forulykkede under test på Circuit De Catalunya

Alonso flyves bort efter sit uheld (Foto: PA)
Alonso flyves bort efter sit uheld (Foto: PA)

McLaren har haft sit at kæmpe med under forberedelserne til den kommende sæson, hvor det britiske team har haft store mekaniske udsving under de foreløbige tests.

Kvalerne ser tilsyneladende ud til at fortsætte, for søndag kom endnu et tilbageslag, og denne gang af mere alvorlig karakter. McLaren-køreren Fernando Alonso har således været udsat for et alvorligt uheld under en test på Circuit De Catalunya ved Barcelona.

Et kvarter før testens afslutning kørte spanieren af banen i sving 3, hvorefter han angiveligt skulle have ramt ind i barrieren med høj fart. Straks blev en ambulance sendt af sted for at få den tidligere Ferrari-stjerne ført til banens hospital.

Her stod det hurtigt klart, at der måtte foretages yderlige undersøgelser i forhold til skadernes omfang, og Alonso forlod den spanske racerbane i en helikopter for at blive tilset på et andet hospital.

En talsmand fra McLaren har bekræftet, at den forhenværende verdensmester er ved bevidsthed og er i stand til at tale med lægerne. Derudover er der ikke meldt noget officielt ud om spanierens tilstand.

Kevin Magnussen må umiddelbart vurderet være manden, der står først for, hvis Alonsos ulykke viser sig at få konsekvenser for spanieren...

1 af 2 Læger holdt lagen op foran Fernando Alonso, så ingen kan se hans tilstand (Foto: AP)
2 af 2 Alonso flyves bort efter sit uheld (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer