F1-ekspert: Alonsos sponsorer rygtes væk

Ifølge Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt, går der rygter om heftige diskussioner mellem McLaren og Fernando Alonsos sponsorer, som kan betyde, at sponsorerne trækker sig fra McLarens fiasko-projekt

Fernando Alonsos bagland rygtes nu i oprør over McLarens katastrofale sæsonstart. (Foto:AP)
Fernando Alonsos bagland rygtes nu i oprør over McLarens katastrofale sæsonstart. (Foto:AP)

Da Ekstra Bladets læsere i dag kunne chatte med Jason Watt, blev fremtiden for Kevin Magnussens hold diskuteret vidt og bredt.

Ovenpå den skandaløst dårlige sæsonstart i Melbourne Grand Prix, står det klart, at McLaren ikke længere kun har motor-problemer. I kulisserne er der, ifølge Watt, nu rygter om alvorlige diskussioner mellem McLaren og Alonsos management.

Kevin Magnussen vil være på plads i Malaysia - enten bag rattet eller i kulissen. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 16. mar. 2015 - kl. 11:36 Kevin standby til Malaysia

- Jeg tror, at der er heftige samtaler i gang bag lukkede døre mellem McLaren og Alonso's management. Der går rygter om en spansk sponsor, som ikke vil være med alligevel, nu da det hele så så skidt ud op til løbet, og at det faktisk var derfor, Alonso ikke var klar. Hvis det er sådan, det hænger sammen, så er vejen jo banet for Kevins comeback.

McLaren-Hondas problemer er samtidig af en så alvorlig karakter, at holdet ikke vil kunne nå at præstere denne sæson. Dette kan lægge en alvorlig dæmper på Alonsos lyst til at køre, mener Watt.

- I 2015 bliver teamet ikke konkurrencedygtige - de er alt for langt bagud allerede. Og hvis Alonso ikke vil køre i Malaysia, står McLaren med noget af et forklaringsproblem. Og så må de formentlig holde fast i hjernerystelsen som fortsat begrundelse. Han burde være klar efter 21 dage, hed det sig, men mon ikke hovedpinen er taget til i styrke, efter at han har set sit team køre 5 sekunder for langsomt?

Et lidt sjældent foto af Kevin Magnussen, som kører i McLaren/Honda-raceren. Det, der skulle være den unge danskers store chance, blev ødelagt af en dårlig motor. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Jason Watt: Formel 1-krisen lurer om hjørnet

- Button går ingen vegne. Han er i sæsonens absolutte efterår og finder ikke et lignende job andre steder. Men der er ingen, der kan tvinge Alonso i McLaren-bilen, hvis han ikke vil.

24 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere