F1-helten Rosberg redder femårig fra at drukne

Formel 1-køreren Nico Rosberg blev også en af hverdagens helte, da han reddede en femårig fra druknedøden

Nico Rosberg reddede en 5 årig dreng fra at drukne i Middelhavet (Foto: Jan Sommer)
Nico Rosberg reddede en 5 årig dreng fra at drukne i Middelhavet (Foto: Jan Sommer)

Den førende kører i VM-stillingen, Nico Rosberg, er meget mere end en Formel 1-helt.

Den tyske Mercedes-chauffør er også blevet en af hverdagens store helte.

Forleden reddede den 30 årige Formel 1-stjerne ifølge den tyske avis Bild en femårig dreng fra at drukne i Middelhavet.

Kevin Magnussen havde i Bahrain besøg af sin fartglade mæcen, rigmanden Anders Holch Povlsen, som i juni skal i retten for at have kørt over 200 km i timen på den østjyske motorvej (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kun Danmark jubler over Kevin

Nico Rosberg, som det meste af livet har boet i Monaco, var ude at trille barnevogn med sin syv måneder gamle datter, Alaia, da han så en dreng, der var kommet væk fra sine forældre, blive trukket til havs af en kraftig understrøm.

Formel 1-stjernen, som jævnligt har stillet op i triathlon-konkurrencer og derfor er en habil svømmer, handlede resolut og sprang fuldt påklædt i vandet og fik reddet drengen i land.

Samtidig havde nogle andre børn fået tilkaldt drengens forældre, som fra land kunne følge med i Formel 1-stjernens livredning.

Renaults Løbschef Frédéric Vasseur ser gerne, at der snart kommer point på kontoen hos det franske team. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Renault-boss imponeret over Kevin, men skuffet over dette

Nico Rosberg ville i Bahrain ikke tale om heltedåden, fordi han ville koncentrere sig om løbet, som han dengang havde til gode at vinde.

Det har han ikke længere, og med sejren har han fået slået et pænt hul til teamkollegaen, den dobbelte verdensmester Lewis Hamilton, der har vundet de seneste to løb i Shanghai, som er næste stop for Formel 1-karavanen.

14 kommentarer
Vis kommentarer