F1-kongen snød sine fans med fræk hentydning

Lewis Hamilton satte gang i vilde spekulationer med kryptisk besked på Twitter

Har tre VM-titler mættet Lewis Hamiltons sult på mere Formel 1-guld?

Palmer afviser millioner: 'Formel 1 i en nøddeskal'

Det var et af de spørgsmål, britens mange fans stillede sig selv, da han onsdag sendte en særdeles kryptisk besked på Twitter

Her lovede Hamilton at offentliggøre en nyhed torsdag sammen med et billede, hvor han er på vej hen til en ventende motorcykel.

Billedet satte gang i vilde spekulationer. Overvejer Hamilton at rykke fra de firhjulede F1-racere til de tohjulede fartmaskiner i moto-GP, eller hvad var meningen?

Men ifølge engelske The Sun er forklaringen knap så dramatisk.

Avisen kan afsløre, at det hele handler om, at Lewis Hamilton er parat til at offentliggøre sin egen motorcykel sammen med italienske MV Augusta.

Modellen, der kommer til at hedde LHF4RC, vil kun blive fremstillet i 44 eksemplarer, og kommer til at stå de heldige ejere i godt 510.000 kroner.

- Jeg mødte Lewis for et år år siden, da han ringede til vores kundeservice og meget beskedent bad om at købe en speciel motorcykel, har MV Augusta-bossen Giovanni Castiglioni tidligere fortalt.

- Efter at have udviklet nogle cykler til Lewis, vendte vi vores fælles lidenskab til et partnerskab med skabelsen af den succesrige Dragster RR LH, som der blev produceret 244 eksemplarer af. Jeg  er meget stolt over at fortsætte dette samarbejde, når de nye MV Augusta'er, der er designet sammen med Lewis, rammer markedet i næste måned, har italieneren forklaret.

Spekulationerne om, at Lewis Hamiltons skifte til Moto-GP fik ekstra næring, fordi han endnu ikke har forlænget sin aftale med Mercedes, som udløber om 15 måneder.

Stædig F1-kører afviser millioner: Nægter at lade sig udskifte

F1-team skifter kører: Ung mester afløser flop

Partnerbytte i F1: Sådan stiller det Kevin