F1-legendes barnebarn tester for Haas

Efter planen får Pietro Fittipaldi chancen i Haas-raceren til sæsonens afsluttende test i Abu Dhabi

Pietro Fittipaldi har kørt Indycar i slutningen af sæsonen - efter han kom sig ovenpå et voldsomt crash i en LMP1-bil på Spa. Foto: AP
Pietro Fittipaldi har kørt Indycar i slutningen af sæsonen - efter han kom sig ovenpå et voldsomt crash i en LMP1-bil på Spa. Foto: AP

MEXICO CITY (Ekstra Bladet): Den dobbelte Formel 1-verdensmester Emerson Fittipaldis barnebarn Pietro tester for Haas i den afsluttende Pirelli-test efter sæsonafslutningen i Abu Dhabi.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger mangler kun de sidste detaljer og underskrifterne, men teamchef Günther Steiner ønsker ikke at bekræfte på nuværende tidspunkt.

- Hvem der kører, offentliggør vi om et par uger, siger han til Ekstra Bladet.

Der er tale om en ren dæktest for at indsamle data til Pirellis 2019-udgaver.

22-årige Pietro Fittipaldi har brasiliansk pas, men er født og opvokset i USA, hvor han begyndte sin racerkarriere. Han har konkurreret i en række forskellige serier primært i Europa og har i 2018 både optrådt i amerikansk Indycar, japansk Super Formula og i LMP1-klassen i WEC-serien.

Først på sæsonen var der tale om, at han skulle have en testsession for Haas, men en voldsom ulykke på Spa satte en stopper for det. Efter at have kommet sig kørte han den afsluttende del af Indycar-sæsonen.

Formel 1 F1-legendes barnebarn forhandlede med Haas

Formel 1 Kevins værste F1-oplevelse: - Skal køre som en bedstemor

Formel 1 Kontroverser klæber til ny Haas-sponsor

10 kommentarer
Vis kommentarer