F1-redaktør: Vi er nødt til at snakke om Kevin

Tredje gang skal det være for danskeren, der ifølge stort motorsportsmedie er sin egen værste fjende

Tredje gang skal være lykkens gang.

Det er nu og måske aldrig, hvis han skal etablere sig som Formel 1-kører efter at have forsøgt sig hos McLaren og Renault.

Formel 1-redaktøren på websitet motorsport.com mener således, at det kan være Kevin Magnussens sidste skud.

Heldigvis har danskeren sikret sig to år hos amerikanske Haas til det afgørende 'projekt'.

Sådan kan redaktør Charles Bradleys forventningerne til Kevin Magnussen omskrives i en kort form.

I en gennemgang af de forskellige Formel 1-teams op til den nye sæson skriver F1-redaktøren, at vi er nødt til at snakke om Kevin...

- Man kan spekulere på, om han, som sin far, nogle gange er sin egen værste fjende. Lejlighedsvis kan det se ud som om, at han ikke går særligt meget op i det, mens han paradoksalt nok synes at være helt krigerisk, når han egentlig bare skal følge med strømmen, skriver Charles Bradley på motorsport.com.

Formel 1 er en stor familie, og faderens Jan Magnussens ry hænger 20 år efter fortsat ved efternavnet Magnussen.

Alt andet end at køre for Stewart Ford ragede ham en høstblomst, og hvis han f. eks. var udgået tidligt i et løb, kunne Jan Magnussen have været væk fra banen, inden løbet var kørt og på vej mod lufthavnen for at komme hjem.

Så travlt har Kevin Magnussen aldrig haft det med at komme hjem, og det er også blevet meget bedre i øvelsen at tale med medierne, efter at manager Dorte Riis Madsen er 'forsvundet', og FDM-direktør Jesper Carlsen bl.a. er kommet ind i inderkredsen omkring danskeren.

Motorsport.com hylder til gengæld Kevin Magnussen for at have arvet faderens fantastiske 'køretalent' med en viking-lignende modstandsdygtighed, da der ikke er mange mennesker, som kunne klare så voldsomt en afkørsel, som da Kevin Magnussen med 290 km i timen røg i barrieren i det berygtede Eau Rouge-sving på Spa-banen i Belgien.

Det overgik hans ulykke fra et Formel 3-løb i Macau, hvor han med 280 km i timen lettede og var oppe over seks meters højde, inden raceren landede igen.

Formel 1-redaktøren slutter med at kalde danskerens valg af Haas for logisk, fordi der er et stort potentiale i teamet, men han er spændt på, hvordan Kevin Magnussen og den til tider kontroversielle franskmand Romain Grosjean vil komme ud af det sammen.

I den forbindelse bemærkes det, at Haas' italienske teamchef, Günther Steiner, er en mand, som ikke tolerer fnidder på linjen, men umiddelbart ligner det ikke, at der skulle opstå problemer.

De to Haas-kørere ping-ponger allerede lystigt på Twitter.

Se også: Efter sit kæmpecrash: Kevin clearet til race

Foto: Jan Sommer Sport og Spil Hele historien: Derfor endte Kevins franske romance

Foto: Jan Sommer Sport og Spil Så tæt på og alligevel så langt fra

1 af 2 Kevin magnsen har en vikings modstandsdygtighed og var til mange overraskelse hurtigt klar igen efter den store ulykke på Spa, hvor han slog anklen, men ellers slap uskadt (Foto: Jan Sommer)
2 af 2 
45 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere