F1-show i København til sommer

Københavns gader kommer for anden gang til at lægge asfalt til en Formel-1 opvisning, når Red Bull Show Run igen gæster hovedstaden til sommer

David Coulthard drøner forbi Børsen under Red Bull Show Run i 2012. Til sommer kan man igen opleve F1 raceren i de Københavnske gader. Foto: Red Bull Show Run
David Coulthard drøner forbi Børsen under Red Bull Show Run i 2012. Til sommer kan man igen opleve F1 raceren i de Københavnske gader. Foto: Red Bull Show Run

Red Bull har besluttet at levere et plaster på såret til de motorsport-fans, der stod skuffede tilbage efter den endelige aflivning af drømmen om at få Formel-1 til København.

Den 9. juni løber Red Bull Show Run af staben på Øster Allé i København, hvor tilskuerne får mulighed for at se teamets Formel-1 racer give den gas gennem Fælledparken.

Ifølge Red Bull selv kan op til 20.000 tilskuerne se frem til både drifting, donuts og en topfart på 300 kilometer i timen.

Bilen bliver på dagen kørt af den unge Dan Ticktum fra teamets eget akademi.

Eventet besøgte også København i sommeren 2012, hvor David Coulthard, der sluttede som nummer to bag Michael Schumacker i kampen om verdensmesterskabet i 2001, sad bag rattet i en tur rundt i Indre By.

Udover oplevelsen af en Formel-1 racer på nærmeste hold, kan publikum også se frem til den tredobbelte verdensmester i stunt bike riding, Mike Jensen, der sammen med en række andre navne, vil stå for underholdningen efter Formel-1 opvisningen.

Godt nyt til Kevin og co: Hullet lukker

Bekymret F1-boss: Alle mareridts moder

Topteam driller med camouflage-look