F1-stjerne på smugvisit hos Mercedes

Afløseren for Nico Rosberg synes sikker, efter Valtteri Bottas var på hemmeligt besøg i Mercedes' hovedkvarter

Offentliggørelsen kommer tidligst 3. januar, men det er svært at forestille sig, hvordan næste års Formel 1-grid kan stykkes sammen uden, at det bliver Valtteri Bottas som afløser for den pludseligt pensionerede Nico Rosberg.

Ikke mindst efter motorsport.com kan afsløre, at Valtteri Bottas kort før jul var på et hemmeligt besøg i Mercedes' engelske hovedkvarter i Brackley.

Angiveligt for at prøve cockpittet i 2017-raceren, hjælpe med planlægningen for positionen af hans sæde samt gennemgang af en række tekniske forberedelser med ingeniørerne.

Hvorvidt underskriften allerede er sat på kontrakten, fortæller historien ikke noget om. Uanset hvad har Mercedes fastslået, at der først kommer nyt i det nye år.

Vejen er for Valtteri Bottas ind til Mercedes-cockpittet blev banet tidligere i december, da tyskerne gik med at give Williams en rabat på 125 millioner kroner på næste års motorer, hvilket vil sige, at de stort set er gratis.

Nok så vigtigt er Felipe Massa klar til at tage endnu en tørn for Williams. På grund af sin alkohol-sponsor skal teamet have en kører på over 25 år.

Mercedes-talentet Pascal Wehrlein er vejet for let og har kurs mod en sæson hos Sauber.

Pladserne hos Manor er endnu ikke besat.

Sådan påvirker Mercedes-rokade F1 i 2017

Red Bulls danske stjernemekaniker: Fra fejedreng til Formel 1

Ingen kvaler, far betaler: Mød F1’s mest forkælede kører  

Se alt det bedste fra 2016-sæsonen:

Nu går Mercedes-kabalen op - Williams henter ny førstekører

Kurs mod F1: Topteam forfremmer Schumacher junior

1 kommentar
Vis kommentarer