F1-stjerne sender spydig besked på falderebet

Honda får en fin lille afskedshilsen fra Fernando Alonso, der er 'bekymret' på Toro Rossos vegne

Studie: Analyse efter Brasiliens Grand Prix

Den spanske superstjerne Fernando Alonso er bekymret på et rivaliserende teams vegne, og det er der nok en særlig grund til.

McLaren-køreren kørte i weekenden sit næstsidste løb med de Honda-motorer, der har gjort hans racerliv besværligt siden 2015-sæsonen, og fra næste år er det kun Toro Rosso, der får den tvivlsomme fornøjelse af at bruge Hondas værk.

Alonso delte sin bekymring med omverdenen og sendte dermed endnu en spydig kommentar til Honda-folkene, som han har været efter gennem de sidste år.

- Manglen på fart var alarmerende, lød det fra Alonso, der brugte det meste af søndagen bag Felipe Massa, som havde glæde af at have en Mercedes-motor i slæden.

Sådan tilbragte Alonso det meste af søndagen... bag Felipe Massa. Foto: Imago Sports/All Over
Sådan tilbragte Alonso det meste af søndagen... bag Felipe Massa. Foto: Imago Sports/All Over
 

- Jeg var meget tæt på Felipe (Massa, red.) et par gange ved udgangen af sidste sving, men selv med DRS'en slået til trak han fra, siger han ifølge Autosport.

- Det er meget bekymrende for Toro Rosso næste år.

Alonso anslår, at han kun kunne finde en bonus-fart med DRS'en på omkring 25 km/t, mens det normalt ligger på omkring 40-50 km/t.

Det var tid til at lave lidt løjer op til løbet. Foto: AP
Det var tid til at lave lidt løjer op til løbet. Foto: AP
 

- Det er ret vildt, at vi kan slutte foran andre biler, siger han og glæder sig over, at der kun resterer et løb i Abu Dhabi, hvor han skal trækkes med Hondas motor.

McLaren skifter til Renault-motorer næste sæson, men der har været lidt problemer med dem i forhold til holdbarheden. Den spanske stjerne er dog ikke bekymret, da han anser Renault for at være den bedste motorfabrikant de sidste 15-20 år.

Alonso sluttede som nummer otte på Interlagos.

McLaren-holdkammeraten Stoffel Vandoorne blev en del af et større kaos i begyndelsen af løbet, hvor også Kevin Magnussen måtte udgå.

Se også: Haas-nedtur: Kevin-drama ender hos dommerne

Se også: Nye frustrationer for Haas-boss: Jeg var overrasket

Romain Grosjean har to børn med sin viv Marion Jollès Grosjean - og et tredje på vej. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Kevins kollega helt privat: Familiefar, gourmand og dus med dansk milliardær

Alonso startede som nummer seks i Brasilien. Foto: Insight media/All Over Formel 1 - 14. nov. 2017 - kl. 06:35 F1-stjerne sender spydig besked på falderebet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen