F1-stjerne testet positiv: Misser grandprix

Sergio Perez er blevet smittet med corona og misser det britiske grandprix

Sergio Perez kommer ikke i aktion på Silverstone. Foto: Ritzau Scanpix
Sergio Perez kommer ikke i aktion på Silverstone. Foto: Ritzau Scanpix

Sergio Perez kommer ikke til at sidde bag rattet, når starten går på det britiske grandprix køres på Silverstone i weekenden.

Racing Points mexicanske chauffør er nemlig blevet smittet med corona, og må derfor ikke deltage.

Det oplyser teamet i en pressemeddelelse.

Perez var ikke at finde på banen torsdag, fordi han var i selvisolation oven på en test, som Racing Point har kaldt 'ufyldestgørende'. 

 Sådan gik det i Ungarn: Günther Steiner - her under vintertest - har et par travle måneder foran sig. Først skal holdets fremtid afklæres. Hvis der er et Haas-team i 2021, skal han om en måned eller to se på kørere. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Debriefing fra Ungarn: Kørerkabale hos Haas  

Senere torsdag viste en ny test dog, at Sergio Perez er smittet med coronavirus, og dermed er løbet kørt for ham, inden det overhovedet kom i gang.

'Perez er gået i karantæne i overensstemmelse med instruktionerne fra de relevante sundhedsmyndigheder, og vil fortsat følge de anbefalede procedurer.'

'Med hjælp fra de lokale arrangører af det britiske grandprix, de lokale myndigheder og FIA's COVID-19-ansvarlige er der påbegyndt en smittesporing, og alle, der har været i tæt kontakt, er placeret i karantæne', oplyser Racing Point.

Teamet meddeler videre, at man stadig satser på at have to biler med i weekendens løb.

Det bliver formentlig Esteban Gutierrez eller teamets anden reservekører, Stoffel Vandoorne, der erstatter mexicaneren, selvom sidstnævnte i øjeblikket forbereder sig på Formel E-sæsonen.

Men der florerer også rygter om, at det kan ende med et sensationelt comeback til Nico Hulkenberg, som ellers forlod Formel 1 i 2019.

Se også: Plyndrer død F1-kørers butik

Formel 1 - 24. jul. 2020 - kl. 13:14 Kæmpe Formel 1-ændring: Dropper tre løb

21 kommentarer
Vis kommentarer