F1-stjerner i krig: - Mislykket karriere

Lewis Hamilton svarer igen på sin tidligere teamkammerat Nico Rosbergs kritik

Fra dengang var Hamilton og Rosberg var teamkammerater. Nu stikker de hårdt til hinanden. Foto: Jan Sommer
Fra dengang var Hamilton og Rosberg var teamkammerater. Nu stikker de hårdt til hinanden. Foto: Jan Sommer

Fra 2010 til 2016 kørte Nico Rosberg og Lewis Hamilton sammen for Mercedes. Så stoppede tyskeren meget overraskende karrieren efter at have vundet VM-titlen for første gang.

Siden har Hamilton vundet verdensmesterskabet for fjerde og femte gang, og selvom han nu ligger godt til at vinde sin sjette titel også, så har Rosberg været fremme med kritik.

Nu svarer Hamilton igen via sine sociale medier.

- Der vil altid være folk, der prøver at holde deres mislykkede karrierer i live, og forsøger at bruge og plette navnene på andre, der har succes, lyder det fra Hamilton i en story på Instagram, der er gengivet af flere medier.

- Disse mennesker er virkelig sørgelige og fortabte, og du kan have medlidenhed med dem, men du må ikke lade dem genere dig.

- Jeg har bestemt mig for at være ligeglad, og jeg vil omgive mig med folk, der inspirerer mig og bakker mig op. Ignorer negativiteten fra andre og fokuser på, at du er fantastisk, lyder det fra Hamilton.

Kritikken fra Rosberg har været der i flere omgange. Senest har han været fremme og slå fast, at 34-årige Lewis Hamilton ikke længere er verdens bedste.

- I øjeblikket er Max Verstappen den bedste Formel 1-kører. Selv en anelse bedre end Lewis Hamilton.

- Den bedste alder for racerkørere er 30, 31, 32 - og det skyldes, at dine evner langsomt bliver dårligere, når du bliver ældre, forklarede Rosberg blandt andet efter kvalifikation i det seneste grandprix i Ungarn, inden han også nævnte, at erfaring selvfølgelig var vigtig.

Lewis Hamilton har vundet otte af de seneste 12 grandprixer og fører VM med 62 point ned til teamkammeraten Valtteri Bottas og 69 point ned til Max Verstappen, der dog har vundet to af de seneste fire og havde pole position senest i Ungarn, hvor Hamilton kun var nummer tre også overgået af Bottas.

Formel 1-karavanen holder nu en lille sommerferie og vender først tilbage 1. september på Spa-banen i Belgien.

Læs Jason Watts karakterer fra seneste grandprix lige her

Sport og Spil Debriefing fra Ungarn: Håbet Romain klynger sig til

Se også: F1-fænomen i hopla: Elegant sviner til rivalen

Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix Formel 1 - 4. aug. 2019 - kl. 17:04 Kevin stak albuerne ud: Superstjerne på krigsstien

Daniel Ricciardo står foran et retsligt slagsmål med sin tidligere manager. Foto: ANTON VAGANOV/Ritzau Scanpix Formel 1 - 30. jul. 2019 - kl. 19:46 Bitter strid om penge: Kræver 85 millioner af F1-stjerne

Kevin Magnussen havde en god start på kvalifikationen i Ungarn, men røg tidligt ud og havde det også svært i løbet, hvor der dog var et lyspunkt i duellen med Ricciardo, som tysk motor-site godt kunne lide. Foto: LISI NIESNER/Ritzau Scanpix Formel 1 - 6. aug. 2019 - kl. 09:25 Grosjean får ros: - Har Kevin under kontrol

47 kommentarer
Vis kommentarer