Annonce:
Annonce:

F1-stortalent slår igen som Zlatan: Jeg ændrer mig ikke

Max Verstappen er pænt ligeglad med, når tidligere verdensmestre kritiserer hans kørsel

Annonce:
Følg Formel 1

MONZA (Ekstra Bladet): Felipe Massas otium trak overskrifter, Kevin Magnussens hurtige tilbagevenden til paddocken efter sit crash ligeså, men ellers var den ulmende tvist mellem unge Max Verstappen og de to erfarne Ferrari-stjerner, hvor opmærksomheden samlede sig før Italiens Grand Prix.

Den unge hollænders pressemøde var et tilløbsstykke, efter både Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel havde kritiseret Red Bull-talentets kørsel, fordi den ifølge dem havde kurs mod at forårsage en alvorlig ulykke.

Men teenageren har ikke planer om at ændre stil.

- Lad os sige, man sætter en angriber som Ibrahimovic i forsvaret, ville han kunne lide det? Bare fordi nogle andre mener, at han ville være bedre som forsvarer. Jeg tror ikke, han lytter til andre. Hvis han vil angribe, så angriber han, siger Max Verstappen.

Annonce:

- Så det er ikke, fordi andre kørere siger noget, at jeg skal ændre min kørestil eller kommer til at ændre min stil.

Hollænderen læner sig op af, at dommerne indtil videre har afholdt sig fra at straffe ham eller officielt kigge på episoderne.

- Ingen straffe blev uddelt, så der er ikke nogen grund til at ændre noget.

Samtidig sammeligner mange ham med Ayrton Senna og Michael Schumacher både i og uden for bilen.

Resten af kørerne er ifølge Fernando Alonso især vrede over situationen i Ungarn, hvor Verstappen rykkede under nedbremsning.

56822793.jpg 

I forhold til Spa er der i paddocken bred enighed om, at starten var et hændeligt uheld, men særligt situationen, hvor Kimi Räikkönen i topfart med åben DRS-vinge forsøger at overhale og bliver blokeret er på grænsen.

Annonce:

- Der er situationer, hvor man ikke længere kan nå at reagere, hvilket vi har talt om. Jeg troede, han forstod det dengang, men måske skal vi have endnu en snak. Som jeg sagde på Spa, er jeg ikke fan af at løbe til dommerne beklage sig der, sagde Sebastian Vettel på den store pressekonference.

Både tyskeren og Sebastian Vettel var efterfølgende til møde hos løbschefen Charlie Whiting. Det samme var Max Verstappen, og han fik ifølge Red Bulls teamchef Christian Horners udtalelser til Sky F1 en slags venlig advarsel ...

Max Verstappens kørsel var et emne på kørernes briefing i Tyskland og bliver det igen fredag eftermiddag i Italien.

Første træning på Monza blev toppet af Nico Rosberg og Lewis Hamilton fra Mercedes, mens Kevin Magnussen i sin nye sammenflikkede Renault var langsomst af alle. Teamkammeraten Jolyon Palmer var marginalt hurtigere og næstlangsomt.

Ferrari-stjerner skændes med stortalent: Det ender med en ulykke

Magnussen optimist efter 'karrierens vildeste crash'

Klare svar efter Kevins crash: Den tog røven på mig - igen!

F1-kritik hagler ned over Verstappen:

Ferrari-stjerne: Kevin-batalje tacklet rigtigt

Verdens heldigste mand: Kevin snød døden

Læserne griller Kevin: Se de bramfri svar

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: