F1-verdenen jubler over Kevin-comeback: Han må have god voodoo!

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, og det har bragt glæde blandt de mange fans på de sociale medier

Kevin Magnussen jubler over 3. pladsen, der efterfølgende blev lavet om til en 2. plads for godt et år siden (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen jubler over 3. pladsen, der efterfølgende blev lavet om til en 2. plads for godt et år siden (Foto: Jan Sommer)

Fra et afrikansk perspektiv må man sige, at Kevin Magnussen må have noget god voodoo. Han er tilbage i bilen, skriver en Formel 1-fan på sin Twitter-profil, hvor det lige nu vælter ind med positive tilkendegivelser fra hele verdenen.

Årsagen er, at Kevin Magnussen er tilbage i McLarens Formel 1-racer og skal køre Australiens Grand Prix på et afbud fra spansk Fernando Alonso, der endnu ikke er kommet sig nok oven på ulykken i Barcelona.

Kevin Magnussen får chancen for at gentage sin andenplads i Australiens Grand Prix. McLarens 22-årige dansker afløser Fernando Alonso til sæsonens første løb. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Alonso bænket: Kevin kører i Australien

Både blandt danske og engelske twitter-brugere er der stor jubel, mens der også ønskes god bedring til den bænkede dobbelte verdensmester Fernando Alonso, der forventes klar til det efterfølgende løb i Malaysia i slutningen af marts.

En af de danskere, der er glad for comebacket, er den fartglade politiker Mike Legarth. Andre spekulerer fortsat i, om Fernando Alonso kan være på vej ud af McLaren igen - en teori et par danske motorsportseksperter præsenterede i sidste måned - efter at McLaren har haft sine problemer med den nye Honda-motor.

Og så er der også dem, der mener, at Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen næsten ikke kan være i sin egen krop på en dag, hvor Ekstra Bladet afslørede en ny Lars Løkke-bilagssag og Kevin gjorde comeback i Formel 1.

Ganske vist havde Mercedes enkelte tekniske udfordringer i Spanien, men tyskerne efterlod et indtryk af at være umulige at slå i år. (Foto: Jan Sommer) Sport Seks ting vi lærte af sidste Formel 1-test

Andre er helt oppe at køre over comebacket, mens en enkelt finne bare håber, at danskeren ikke støder ind i Kimi Raikonnen, som det skete sidste sæson.

Formel 1 Håbefuld McLaren-boss: Vi bliver klar - til Europa!

Selv fra Spanien bliver der ønsket held og lykke til Kevin Magnussen, mens en anden humoristisk noterer sig, at Alonso nu går glip af de seks omgange, som McLarens MP4-30 ville kunne holde til.

Det australske grandprix køres i weekenden 13-15 marts og Ekstra Bladet giver dig selvfølgelig alt fra sæsonens første løb. Selvsamme løb, hvor Kevin Magnussen sidste år debuterede med en 2. plads til følge.

Da Kevin blev degraderet, så forestillede han sig, at han ville komme tilbage på denne måde:

30 kommentarer
Vis kommentarer