F1-verdensmester føler ægteskabspres

Lewis Hamilton føler et stort pres fra sin familie, fordi han endnu ikke har foræret sin kæreste Nicole Scherzinger en forlovelsesring

Celeb-parret Lewis Hamilton og  Nicole Scherzinger har ingen aktuelle planer om at gifte sig. (Foto: AP/Kamran Jebreili)
Celeb-parret Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger har ingen aktuelle planer om at gifte sig. (Foto: AP/Kamran Jebreili)

I hans karriere er der altid enormt meget fart på. Bogstaveligt talt.

Men i Formel 1-verdensmesteren Lewis Hamiltons private forhold går det lidt mere stille og roligt. Han er nemlig endnu ikke forlovet med sin kæreste, Nicole Scherzinger, og det er hans familie så småt begyndt at undre sig over.

Kevin og Jenson. (Polfoto) Formel 1 Tapre Kevin: Tak for støtten

Det skriver E! Online.

- Jeg føler helt klart pres fra min familie, fordi jeg ikke har spurgt hende endnu. Men ligesom jeg fokuserer Nicole rigtig meget på sin karriere, og vi er glade for tingene, som de er nu. Men en dag skal vi giftes, siger Hamilton.

Samtidig siger Hamilton også, at tiden endnu ikke er inde til at stifte familie.

- Der er så mange ting, vi stadig skal nå, og vi er begge unge endnu. Hun er fantastisk god til børn, og det er jeg faktisk også, men vi har slet ikke tid til at få børn lige nu, siger den 29-årige brite.

Kevin Magnussen er kørt ud på et sidespor, når det gælder McLaren-sæderne til 2015-sæsonen. Mon ikke Ron Dennis ber’ danskeren om at kigge østover for at få køretid –
nærmere bestemt til den japanske Super GT-serie. Foto: jan Sommer Formel 1 'Kevin skal lære at være lærling igen'

Og Hamilton har nok en pointe, når han siger, at han ikke har tid til børn.

I november blev han nemlig verdensmester i Formel 1, og den titel skal han forsøge at forsvare i næste sæson, hvilket højst sandsynligt kommer til at tage en hel del af den unge brites tid.

Kevin Magnussen skal tænke sig om, når han vælger sin racerbil i den kommende sæson. (Foto: Jonas Olufson) Sport Eksperten: Her er Kevins muligheder

0 kommentarer
Vis kommentarer