Ferrari-bossens kovending: Schumacher klarer den

Den tidligere Ferrari-formand Luca Cordero di Montezemolo trækker i land med tidligere dystre kommentarer om Michael Schumachers fremtid. - Jeg er helt sikker på, at han kæmper sig tilbage, lyder meldingen nu

Luca Cordero di Montezemolo er overbevist om, at hans gamle ven Michael Schumacher nok skal klare den. (Foto: AP/Andrew Medichini)
Luca Cordero di Montezemolo er overbevist om, at hans gamle ven Michael Schumacher nok skal klare den. (Foto: AP/Andrew Medichini)

En misforståelse.

Sådan udlægger Luca Cordero di Montezemolo den melding, han kom med for et par måneder siden, da han ikke var optimistisk på den syvfoldige Formel 1-verdensmesters vegne.

For rent faktisk er der gode nyheder, forklarer den nu tidligere bestyrelsesformand for Ferrari.

- Tidligere blev mine ord misforstået, men jeg er stærkt overbevist i denne sag.

- Jeg er helt sikker på, at han med støtte og hjælp fra sin familie har styrken til at kæmpe sig tilbage, siger Montezemolo til italienske Sky.

Se hvad han tidligere sagde her:
Foto: AP Formel 1 Schumachers tidligere chef: Det er ikke gode nyheder

Den nuværende formand for Roms bud på OL i 2024 forklarer samtidig, at han stadig følelsesmæssigt er stærkt knyttet til den tidligere Ferrari-kører, der i årene 2000-2004 tog fem verdensmesterskaber på stribe for den traditionsrige italienske koncern.

- For mig er Michael stadig som en livspartner. Gennem 11 år vandt vi så meget, og vi betragtede sejrene som vore børn, ruller italieneren sig ud.

Og så kommer han også med en enkelt kommentar på det nedbrud Sebastian Vettel havde i sin Ferrari på opvarmningsomgangen inden Bahrains Grand Prix.

- Sebs nedbrud? Det var ligesom Schumis.

- Jeg husker i 1996, hvor Schumachers motor brød sammen på opvarmningsomgangen på Magny Cours. En stor skuffelse. Men så vandt vi på Spa og Monza.

- Jeg håber, at søndag kan være et varsel om, at vi er på vej tilbage. Men der er stadig rigtig meget arbejde at gøre. Det er der altid i Formel 1, påpeger han.

27 kommentarer
Vis kommentarer