Ferrari-stjerne: Kevin-batalje tacklet rigtigt

Sebastian Vettel kaldte Kevin Magnussen idiot: - Til at begynde med var jeg ikke så glad for hans træk, men vi talte om det

Følg Formel 1

Ferraris førstekører Sebastian Vettel har ofte i denne sæson været højlydt kritisk over for sine racerkollegaer, og i weekenden gik den tyske firedobbelte verdensmesters udbrud ud over både Kevin Magnussen og Max Verstappen.

- Hvilken idiot. Så du det? Det er fri træning, råbte Vettel over radioen, da han følte sig blokeret gennem Blanchimont.

Situationen med Renaults dansker endte hos dommerne, som efter en kort diskussionen lod sagen ligge. Sådan bør det også være, mener Sebastian Vettel, der er fan af færre straffe og mere dialog mellem kørerne.

- Vi gik til dommerne, vi så på det, og det fint. Til at begynde med var jeg ikke så glad for hans træk, men vi talte om det, og jeg synes, det er den rigtige måde at tackle situationen, sagde Sebastian Vettel efter Belgiens Grand Prix ifølge Autosport.

- Jeg synes ikke, en straf var på sin plads.

56745903.jpg 

- Du vil have en ren omgang. Du ønsker ikke være i trafik, når du starter omgangen især på baner som Spa - det er, hvad alle prøver på. Nogle gange har du situationer, hvor to kørere går efter det samme stykke asfalt, og du kan tale om, at den ene kører hæmmer den anden. 

- Generelt er jeg ikke fan af det, og jeg synes, man skal lade os være i fred til at håndtere dem. Er vi er ikke tilfredse, er det op til os at snakke det igennem med den anden. I dette tilfælde mødtes vi hos dommerne og snakkede om det. Alt er godt, siger Vettel.

Kevin Magnussen var i weekenden hurtig til at rose Sebastian Vettel for at være fair i situationen, da de var hos dommerne.

Fair efter radio-sviner: Pænt af Vettel

Til gengæld venter der Max Verstappen en kammeratlig samtale med Sebastian Vettel efter nye eksempler på måske lidt for aggressive forsvar ved høj fart.

- Jeg er ikke fan af at give straffe til folk. Vi skal snakke sammen og have respekt for hinanden. Der har været et par manøvrer, og resten af feltet er ikke tilfredse med hans opførsel, siger Vettel.

- Den bedste vej frem er at uddanne og snakke sammen i stedet for at skabe en mediestorm. Vi er mænd, siger den firedobbelte verdensmester.

Ferrari-stjerner skændes med stortalent: Det ender med en ulykke

Ferrari-stjerne sviner Magnussen: Hvilken idiot!

F1-kritik hagler ned over Verstappen:

Godt nyt for Kevin: Her gør han status på uheldet

Læserne griller Kevin: Se de bramfri svar

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+