Ferrari ville stjæle Lewis Hamilton

Ferrari forsøgte to gange at hente Lewis Hamilton, beretter engelske Daily Mirror

Ferrari forsøgte at få Hamilton som deres nye første-kører. (Foto: Jan Sommer)
Ferrari forsøgte at få Hamilton som deres nye første-kører. (Foto: Jan Sommer)

Alt tyder på, at det stærke Mercedes-team forlænger med Lewis Hamilton, efter han sidste år blev en suveræn verdensmester i motorsportens konge-disciplin Formel-1.

Men sidste år svirrede rygterne, om den engelske verdensstjerne var færdig i Mercedes efter, der havde været stor intern uro på det suveræne team.

Jenson Button skal IKKE til OL i Rio de Janeiro. I hvert fald ikke som triatlet. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevins kollega om spøjs OL-historie: Det er løgn! Kevin Magnussen og Jenson Button kæmpede om at blive i Formel 1-feltet op til denne sæson, og det blev briten, der trak det længste strå hos McLaren. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Midt i McLaren-dramaet: Button havde vilde OL-planer

Jenson Button skal IKKE til OL i Rio de Janeiro. I hvert fald ikke som triatlet. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevins kollega om spøjs OL-historie: Det er løgn!

Den uro forsøgte Ferrari angiveligt at udnytte. De forsøgte nemlig to gange at hente Lewis Hamilton på en kontrakt, der skulle gælde fra 2016-sæsonen. Det skriver engelske Daily Mirror.

Ifølge den engelske avis var det den nu forhenværende boss for det legendariske italienske Formel 1-team Marco Mattiacci, der havde følere ude, men det engelske Formel 1-ikon var tro mod sin arbejdsgiver og nægtede så meget som at tale med Ferrari.

Fernando Alonso er ved at være tilbage i omdrejninger efter sit uheld. Men det forhindrer ikke spanieren i at blive mødt af kritik. (Foto: ALL OVER) Formel 1 Angriber Alonso: Hvor var respekten?

David Coulthard mener, at der er flere spørgsmål i forbindelse med Alonso-ulykken, der endnu ikke er blevet besvaret.(Foto: AP/Luca Bruno) Formel 1 Formel 1-legende: Der er noget, der ikke stemmer

Før den kommende sæson, der starter i denne weekend i Melbourne, er alt dog igen fryd og gammen hos Mercedes, og Hamilton har været ude i medierne at sige, at han gerne vil forlænge - en kontrakt, der angiveligt skal løbe de næste fem år.

Der spekuleres i, at Mercedes vil tilbyde deres stjerne-kører en lukrativ kontrakt på op mod 300 millioner kroner årligt.

7 kommentarer
Vis kommentarer