Annonce:
Annonce:

Flere hug til omdømmet: Nemt at klage over Kevin

Under USA’s Grand Prix brokkede flere kørere sig igen over Kevin Magnussen. Danskeren har dog tillid til, at steward ser forbi ryet

Annonce:
Følg Formel 1

AUSTIN (Ekstra Bladet): Ovenpå japansk jubel med dobbeltpoint på Suzuka for to uger siden kom Haas F1 og Kevin Magnussen i den grad ned på jorden igen i Texas.

Farten var væk i Haas-raceren, og den 25-årige dansker var involveret i tre episoder, hvor hans navn igen bliver koblet til noget negativt.

Folkestemningen får sjældent alle nuancer med; de husker bedst de vrede udbrud over radioen.

Men blokeringen af Sergio Perez var teamets skyld, som instruerede forkert over radioen.

Selv om Pascal Wehrlein var sur, kiggede dommerne ikke nærmere på deres sammenstød. Og Sauber-teamkammerat Marcus Ericsson hævdede, at danskeren drejede ind i ham, men skulle selv stå til ansvar for sin kørsel hos dommerne.

Det er blevet nemt at klage over Kevin …

Hvilket alligevel ikke bekymrer danskeren.

Annonce:

- Stewards er professionelle, og de kan se igennem den slags. Der er nemt at springe på toget af dem, der klager over Kevin. Men jeg er ikke engang den kører med flest strafpoint. Det er ikke sådan, at jeg altid får straffe. Jeg prøver bare at få det bedste ud af min situation, siger han.

Episoderne i USA har heller ikke ændret teamchef Günther Steiners opfattelse.

- Alle vil gerne have, at folk flytter sig, når de kommer kørende. Vi har haft nogle scenarier, hvor kørere, der har klaget over ham, ikke har opført sig særligt høfligt, når de selv har kæmpet for positioner. Og det burde de heller ikke.

- Det er en del af gamet, at du klager over nogen. Når du er blevet ham, som alle er efter, forbliver du det for en stund, indtil det bliver en andens tur, konstaterer Steiner.

- Jeg synes ikke, Kevin gør noget dårligt. Han prøver bare at kæmpe for sit sving og for os. Så længe han ikke gør noget galt, har han min fulde opbakning.

Annonce:

- Skulle han parkere sin bil og lade alle komme forbi? Nej, det gør ham ikke til en racerkører. Jeg synes aldrig, han har været unfair. Kæmpet hårdt ja, men ikke unfair. Formel 1 er også følelser, og vil vil gerne se en kamp, siger teamchefen.

 

Haas-nedtur: Kevin sidst efter to sammenstød

Kevin hængt ud igen: Teamet tager skylden

Skuffet over supertalentet: 'Han er alle teams' våde drøm'

Kevin i dobbelt-konflikt: 'Det ødelagde mit løb'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: