Flere hypper til Kevin: Renault planlægger ny motor til efteråret

Franskmændene forventer en C-version til Japans Grand Prix på Suzuka

SPIELBERG (Ekstra Bladet): Renault lukkede en del af hullet til suveræne Mercedes med den B-version af motoren, som Kevin Magnussen og Daniel Ricciardo har kørt med siden Monaco.

Franskmændene har mere råderum til at udvikle videre i denne sæson end nogen anden motorproducent. Efter planen vil de udnytte det til at lancere en opgraderet C-version i forbindelse  med Japans Grand Prix, fortalte teamchef Christian Horner på en Red Bull-event før weekendens grandprix.

Løbet på powerbanen Suzuka er kalenderens femtesidste.

C-motoren vil være en forbedring, når den indføres - uden at være i nærheden af at give så meget i motorkraft og kørevenlighed som seneste opgradering.

- Så vidt jeg ved, at det stadig ikke helt sikkert, at det bliver i år. For det er en meget mindre opgradering og slet ikke det samme som fra A til B. Den kommer ikke til at gøre en kæmpe forskel, siger Kevin Magnussen.  

- Jeg håber, det giver endnu et skridt på ydelsen. Forhåbentlig kan det give et spring til Japan, siger Jolyon Palmer.

55518793.jpg 

Hos Renault vil chassiset være den store udfordring resten af sæsonen, indtil de nye regler træder i kraft til 2017-sæsonen.

Danskerens teamkammerat kunne ikke lade være med at grine, da han skulle opsummere, hvad der manglede på den gule RS16’er.  

- For at være helt ærlig. Det er lidt af det hele. Vi er stadig ikke ret hurtige i lige linje, aerodynamisk eller mekanisk. Faktisk er det ikke noget område, hvor vi er … særlige hurtige, sagde Palmer.

Derfor tror Renault på fremgang i Østrig

Palmer stikker til topteams: I ødelægger det for os

Når det er sagt, passer banen i Østrig bedre til Renault, end den gjorde i Baku for to uger siden - også selv om Red Bull Ring er en powerbane.

- Vi håber, det bliver lidt bedre i højhastighedssvingene, men jeg tror, det bliver samme trend som i Aserbajdsjan. Vi får det svært i tidstagningen og lidt bedre i løbet, forudser Kevin Magnussen.

Kevins karakterbog: Sådan er situationen hos Renault

F1's silly season for alvor begyndt: Her er overblikket

Sidste år i Østrig var Fernando Alonso og Kimi Räikkönen leveringsdygtige i et spektakulært crash:

Formel 1-stjernernes fruer: Fra playboy-model til den sky ungdomskæreste

Kevin klar til at skrotte 2016-racer

11 kommentarer
Vis kommentarer