Forlegen Haas-sponsor: - Meget beklageligt

- Vi ønsker at bekræfte vores forpligtelse til Haas F1 Team og Formel 1, meddeler de reelle ejere af Rich Energy

William Storey er det indidvid, som ejerkredsen taler om. Foto: Jan Sommer
William Storey er det indidvid, som ejerkredsen taler om. Foto: Jan Sommer

SILVERSTONE (Ekstra Bladet): Et døgn efter Rich Energys nu tidligere topchef William Storey på Twitter hævdede at have opsagt sit sponsorat af Haas-teamet træder flertallet af aktionærerne til med dementi og en uforbeholden undskyldning.   

I en pressemeddelse ønsker de at præcisere det pinlige udfald.

- Vi tror helhjertet på Haas F1 Team, dets færdigheder og organisationen som sådan, og vi står fuldt inde for vores nuværende sponsoraftale. Vi tror også fuldt ud på Formel 1 og den platform, som det giver vores brand.

- Tydeligvis har uberegnelige handlinger fra et individ forårsaget pinlig forlegenhed. Vi er i gang med juridisk at fjerne dette individ fra sit ledelsesmæssige anvar. De kan tale for dem selv, men deres synspunkter er ikke firmaets.

Se også: Vred armen rundt på Kevin: - Fucking svært

Se også: Haas-sponsor dømt - skal afsløre ALT

- Hændelsen er meget beklagelig; vi kommenterer ikke yderligere på dette kommercielt følsomme område og afslutter det bag lukkede døre.

- Vi ønsker at bekræfte vores forpligtelse til Haas F1 Team og Formel 1 og ønsker at takke Haas F1 Team for deres støtte og tålmodighed, mens der internt bliver taget hånd om sagen.

Onsdag udfald på Twitter var bizart - læs det her.

Rich Energys direktør William Storey er nem at få øje på med sit store skæg. Haas var repræsenteret af sine teamchef og kørere, mens ejeren Gene Haas var blevet i USA. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Sport og Spil Haas' excentriske storsponsor: Omgivet af tvivl og pornopenge

Sport og Spil Debriefing fra Østrig: På vej ud - de topper Haas' ønskeliste

35 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere