Annonce:
Annonce:

Formel 1-bossens sure opstød: Han hjælper ikke sporten

- Han kan ikke hjælpe sporten, lyder Ecclestones dom over Nico Rosberg

Annonce:
Følg Formel 1

Den aldrende Formel 1-boss, Bernie Ecclestone, har for en gangs skyld ikke styr på hele sin omfattende milliardforretning.

Det er i hvert fald ikke hans kop te, at Nico Rosberg styrer sikkert mod sin første VM-titel trods 'nederlaget' i Austin til Lewis Hamilton

Forspringet på 26 point er fortsat så stort, at Nico Rosberg kan blive verdensmester og gentage faderen Keke Rosbergs bedrift fra 1982 ved at køre andenpladser hjem i de tre resterende VM-løb.

Den 85-årige Bernie Ecclestone, der er begyndt at sælge ud af aktierne, har luftet sin 'utilfredshed' og afleveret et surt opstød til Daily Mail.

- Vinder Nico Rosberg, er det godt for ham og Mercedes, men det hjælper nødvendigvis ikke sporten, da der intet nyt er at skrive om ham, lyder dommen fra Formel 1-bossen.

- Det vil ikke en gang hjælpe i Tyskland.

- Man behøver nogen som Lewis Hamilton, siger Bernie Ecclestone.

Annonce:

Det sidste sure opstød skyldes, at det tyske Grand Prix for nogle år siden måtte aflyses trods Mercedes, Sebastian Vettel, Nico Rosberg m.fl. var blandt aktørerne i showet.

Tilskuerne gad ganske enkelt ikke se på fartcirkuset.

Da det gik allerbedst anført af Michael Schumacher, var interessen så stor, at der kunne køres to Grand Prix'er i den samme sæson i Tyskland.

Det er åbenbart ikke en bedrift - i Bernie Ecclestones univers - at Nico Rosberg som den anden kører i historien kan blive den anden verdensmester med efternavnet Rosberg.

At Nico Rosberg modsat faderen ikke kører for Finland, skyldes, at moderen er tysk, men da familien Rosberg i mange år har haft bopæl i Monaco, er det mest af praktiske grunde, at han har valgt et tysk pas.

Kun briten Damon Hill har tidligere i Formel 1's 66 år lange historie kopieret faderen, Graham Hills præstation og vundet VM-titlen. Det skete tilbage i 1996.

'Kevin skal lægge mere afstand til Palmer'

Trods straf til Kevin: Sjoveste løb i år

Kevin og Kvyat i klinch: 'Noget er galt, hvis det koster straf'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: