Formel 1-ekspert: Alonso bliver verdensmester med McLaren

Tidligere Formel 1-stjerne tror stadig på, at Fernando Alonso når til tops med McLaren

Sådan kom Kevin Magnussen tilbage til dér, hvor det er rigtig sjovt

Grandprix'et i Melbourne er ifølge McLaren det eneste løb, Fernando Alonso misser som følge af sin ulykke i Barcelona op til sæsonstarten.

Alligevel florerer der historier og rygter, for så længe Alonso ikke sidder i en racer, hersker usikkerheden om spanierens reelle fremtid i sporten.

Den danske racerkører Ronnie Bremer mener eksempelvis, at Alonso ikke fortsætter i det engelske team.

Det er den tidligere Formel 1-stjerne Gerhard Berger lodret uenig i.

Østrigeren er ikke i tvivl om, at Alonso ikke bare fortsætter hos McLaren, han når også helt til tops med det engelske team - OG slutter karrieren der.

Kevin Magnussen jubler over 3. pladsen, der efterfølgende blev lavet om til en 2. plads for godt et år siden (Foto: Jan Sommer) Formel 1 F1-verdenen jubler over Kevin-comeback: Han må have god voodoo!

BBC har spurgt østrigeren, om han tror, Alonso kan vinde verdensmesterskabet med McLaren. Til det er svaret klart.

- Ja. Han er en komplet kører. Han bør vinde flere titler, for han er en stor mester. Måden han kører på, dræberinstinktet, som han har. Han er i stand til at vinde mere end to mesterskaber, siger Berger.

Kevin Magnussen bør ikke forsøge at genstarte karrieren i andre serier end Formel 1, hvis det står til Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watts. (Foto: AP) Formel 1 Watt: Hold dig væk fra alt andet, Kevin

- Ulykker er en del af sporten. Fernando er sådan en rutineret kører, han skal nok håndtere det på en god måde, og jeg tror ikke, det får en negativ effekt på ham. Han bliver klar igen.

 

55-årige Berger vandt selv 10 løb i karrieren, der strakte sig fra 1984 til 1997. Han nåede forbi blandt andre McLaren og Ferrari.

Kevin Magnussen gør for en stund comeback i Formel 1, når danskeren erstatter Fernando Alonso i Australien. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Frygter for Kevin: Er det turen værd?

Han har efter karrierestoppet blandt andet ernæret sig i roller som manager for både BMW og Toro Rosso i Formel 1.

Han hævder, at der er tre-fem sæsoner mere i Alonso, selvom denne efterhånden er blevet 33 år. I det tidsrum er der minimum én VM-titel mere at hente for spanieren.

- Jeg tror, han er klar over, at der er en læretid hos McLaren-Honda. Selvfølgelig vil han være en del af den periode.

- Når det er overstået, vil han naturligvis høste frugten af den læringstid. Det kan ikke være intentionen at shoppe rundt mellem flere hold.

Ganske vist havde Mercedes enkelte tekniske udfordringer i Spanien, men tyskerne efterlod et indtryk af at være umulige at slå i år. (Foto: Jan Sommer) Sport Seks ting vi lærte af sidste Formel 1-test

49 kommentarer
Vis kommentarer