Formel 1-ekspert: Kevin har domineret Grosjean

Kevin Magnussen har konsolideret sig i Formel 1-feltet efter stor tillid fra Haas, vurderer John Nielsen.

Fredag formiddag offentliggjorde Haas den længe ventede og ikke mindst forventede melding om, at teamet har forlænget kontrakten med Kevin Magnussen og Romain Grosjean.

Trods en mindre formnedgang de seneste uger fra den 25-årige dansker er forlængelsen helt på sin plads ifølge ekspertkommentator og tidligere Le Mans-vinder John Nielsen.

- Forlængelsen er helt logisk. Han er blevet en etableret Formel 1-kører i år. Han skulle konsolidere sig og vise, at han er en leder, og det har han gjort indtil videre i sæsonen.

- Han har domineret og haft styr på teamkollegaen, selv om han har haft en lidt svag periode, siger John Nielsen.

Kevin Magnussen er samlet placeret som nummer ni i kørernes verdensmesterskab. Han er 22 point foran teamkollega Romain Grosjean og blot ét point efter den dobbelte verdensmester Fernando Alonso.

Vigtig kontinuitet
John Nielsen vurderer, at Magnussen har fået ro og tillid på Haas-teamet.

- Han har fået lov til at være den, som han er, og derfor bliver han en god kører.

- Haas har fået en kontinuitet, som er vigtig for dem, og de har haft det bedste år nogensinde. "Why change a winning formula," spørger John Nielsen.

Haas-bilerne ligger lige uden for den absolutte top i Formel 1-feltet, men fortsætter Kevin Magnussen sine gode resultater i 2019, har han måske en mulighed for at komme helt til tops hos Red Bull, Mercedes eller Ferrari.

- Han skal holde sig knivskarp, så hvis der opstår en mulighed, kommer han sikkert på listen, siger John Nielsen.

Magnussen kører i denne weekend sæsonens 16. grandprix i Rusland.

Se også: Ekstra russisk fordel til Kevin: Fem kørere straffet

Günther Steiner lykønsker Kevin Magnussen efter femtepladsen i Bahrain. Den gode sæson bliver belønnet med en kontraktforlængelse. Foto: Jan Sommer Formel 1 - 28. sep. 2018 - kl. 09:00 Underskrevet: Kevin scorer flerårig kontrakt med Haas

Se også: Grosjean under ekstra pres: - Han er på tynd is

Se også: Haas-boss afviser Mercedes-talenter: Vi tænker på os selv

11 kommentarer
Vis kommentarer