Formel 1-hold får kører på plads - det er ikke Kevin

Force India oplyser, at holdet har forlænget kontrakten med Nico Hülkenberg - holdet var en af Kevin Magnussens muligheder

Nico Hülkenberg i Force India-raceren - der sidder han også i 2016. (Foto: AP)
Nico Hülkenberg i Force India-raceren - der sidder han også i 2016. (Foto: AP)

Som det forleden forlød på vandrørene i Formel 1-verdenen er Force India nået til enighed med Nico Hülkenberg om en ny to-årig kontrakt.

24 point i sæsonen foreløbigt, og sejren på Le Mans, har overbevist det indiske team om, at tyskeren er værd at fortsætte med.

Beslutning tæt på: Lokker Button med sportsvogne

Den nye kontrakt til 28-årige Hülkenberg betyder formentlig også, at en forlængelse med Sergio Perez er lige op over.

Mexicaneren har lavet 25 point i sæsonen og var så sendt som i det seneste grandprix på Spa med helt fremme, så langt fremme, at han nær havde taget førstepladsen fra Lewis Hamilton på løbets første omgang.

Se højdepunkterne fra Spa her:

Forlængelsen af Hülkenberg og formentlig også snart Perez er ikke nogen herlig nyhed, hvis man er Kevin Magnussen. Force India var netop et af de hold, der kunne åbne sig for danskeren, hvis denne ikke kører McLaren racer i den kommende sæson.

Hvis Magnussen skal tilbage i Formel 1 i 2016 ligner McLaren så afgjort det mest realistiske bud. Men det kræver fortsat, at McLaren IKKE forlænger kontrakten med Jenson Button, som holdet har option på.

Tidligere McLaren-boss: Kimi hader Ron Dennis af hjertet

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.